12 juni Voetbaldag en Oranjefeest bij KFC

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 21:01

Vrijdag 11 juni is dan eindelijk de aftrap van het EK2020! De KNVB had alle amateur verenigingen opgeroepen om in het openingsweekend van het EK2020 mee te doen aan de eerste Nationale Voetbaldag en op zaterdag 12 juni voetbal activiteiten te organiseren voor leden en niet-leden.

 

Bij KFC organiseren ze as zaterdag dan ook een speciale Oranjedag! Bijna de gehele dag worden er in drie blokken voor de mini's tot en met de O15 diverse voetbalspelletjes georganiseerd. Er kan onder andere gespeeld worden op een stormbaan, er is een panna knock out, er worden voetbal honkbal wedstrijdjes gespeeld en er is een snelheidsmeter. 

 

De leden mogen ook vriendjes en vriendinnetjes meenemen die het leuk lijken om mee te doen aan deze Oranjedag. De club roept vooral iedereen op om in het Oranje te komen en er samen een groot voetbalfeest van te maken. 

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 

 

(foto's vv Assendelft met toestemming gedeeld)


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »