Grote opkomst open trainingen KFC

Gepubliceerd op 15 mei 2021 om 21:07

Vandaag hield KFC Open Trainingen bij de teams van de mini's tot en met de O12. Afgelopen perioden werden eigen leden opgeroepen om vriendjes en/of vriendjes die misschien ook op voetbal willen gaan mee te nemen naar de training van vandaag.

 

Over het algemeen werd er aan de oproep in ieder geval goed gehoor gegeven. In drie blokken kwamen er in totaal meer dan 200 kinderen opdagen, waarvan er zeker 75 kinderen nog geen lid waren van KFC. Op twee velden waren er allerlei voetbalonderdelen uitgezet, waaronder afwerken op doel, partijspel, boarding voetbal, panna voetbal en chaos voetbal. Technisch Coördinator Bas Timmer: "we hebben geprobeerd onderdelen te kiezen, waarbij vooral het plezier voorop staat. Het is niet alleen voor onze eigen leden weer een leuke afwisseling van de standaard trainingen, maar voor de vriendjes en vriendinnetjes is het een laagdrempelige manier om kennis te maken met het voetbal bij KFC. 

 

We kunnen in ieder geval tevreden zijn over de grote opkomst vandaag en gezien de reacties vonden de kinderen het ook leuk om zo'n training mee te maken. Na afloop hadden we voor iedereen een medaille en de vriendjes en vriendinnetjes kregen ook nog een brief met informatie over het voetbal KFC mee. Aangezien het voor elke club nou eenmaal belangrijk is dat de doorstroom vanuit de jongste jeugd door blijft gaan, hopen natuurlijk dat er na vandaag weer kinderen zich zullen aanmelden. Maar ook als ze nog twijfelen of ze wel op voetbal willen, kunnen ze de komende periode in overleg altijd nog een keer mee doen met de "gewone" trainingen." 

 

Nieuw op Voetbal Varia: kalender met oa de activiteiten van de clubs in de Zaanstreek


Mis niets van de activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de  Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de berichten vanuit de KNVB over de Corona of volgend seizoen. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »