KFC teams met korting naar Footgolf Nederland

Gepubliceerd op 7 december 2020 om 14:24

Ook al zijn de mogelijkheden dit seizoen ivm de corona maatregelen enigszins beperkt, KFC wilt voor haar leden toch zoveel mogelijke activiteiten organiseren. Naast de standaard trainen doordeweeks en de onderlinge wedstrijdjes of toernooitjes in het weekend, kijken ze ook naar activiteiten buiten het complex in de vorm van teamuitjes. Vooral in deze periode is het belangrijk het onderlinge plezier met je teamgenoten en begeleiding te behouden.  

 

Footgolf

Aangezien KFC een samenwerking heeft met FOOTgolf Nederland in Spaarndam, heeft KFC een mooie aanbieding voor haar teams. Elk team van KFC dat aangeeft te willen Footgolfen, krijgt namelijk 5 euro korting per persoon. Als het teamuitje gepromoot wordt op social media, krijgen ze ook nog eens een portie bittergarnituur na afloop om het uitje compleet te maken. Footgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt Footgolf met je voeten en je probeert de bal in zo min mogelijk schoten, onder, langs en door de diverse obstakels in de Ghole (ipv hole) te krijgen. 

 

Spaarndam

FOOTgolf Nederland is beschikt over 18 Gholes met een totale lengte van ongeveer 3 kilometer. (on)Bewust en met veel plezier ben je tijdens het FOOTgolfen dus ook nog eens gezond aan het sporten en bewegen. Naast een parcours van 18 Gholes kan er 27 Gholes gespeeld. Normaal is de speelduur van een parcours van 18 Gholes ongeveer 120 minuten. De locatie beschikt ook over een kantine met terras en (als alles het weer toelaat) zijn er ook mogelijkheden om speciale BBQ- of Buffet arrangementen te boeken.   

 

Partnerclubs

Volgens Don Guezen van FOOTgolf Nederland hebben ze inmiddels een samenwerking met 80 partnerclubs in de Regio "Zowel prof als amateur clubs nemen contact met ons om een partnership met ons aan te gaan. Door diverse reclame uitingen bij de voetbalclubs te plaatsen, vergroot Footgolf haar exposure en daarvoor ontvangen de clubs weer een hoge korting bij FOOTgolf Nederland. Een win-win situatie voor iedereen". FOOTgolf is op die manier een goedkoop en sportief uitje als (teams van) clubs aan teambuilding wilt doen, haar kampioenen wilt eren of een alternatieve trainingen wilt aanbieden.

 

(foto's KFC/Footgolf)


«   »