Onderbouw en Meiden Mix-Toernooien bij KFC

Gepubliceerd op 7 december 2020 om 14:24

Ook dit weekend rolde de bal weer op het complex van KFC. Wekelijks worden er wel trainingen, onderlinge wedstrijden of toernooitjes georganiseerd en afgelopen weekend stond er oa een groot Mix-toernooi voor de JO08 t/m JO11  en een Mix-toernooi voor de KFC meiden op het programma. 

 

Onderbouw

Op de koude en vroege zaterdagochtend was het voor de jongste jeugd (JO8 t/m JO11) eindelijk zover: het grote KFC1910 Sinterklaas 6x6 mix toernooi Met het ijs op de doelen en een witte waas over het veld hadden de spelers een sportieve ochtend. Op het A-veld de JO8, JO9 en de niet selectie teams van de JO10.Op het B-veld de JO10 selectie en de JO11. Er waren veel leuke wedstrijden met mooie goals, acties, inzet, reddingen en vooral veel plezier! Want iedere speler wil tenslotte allemaal 1e van het toernooi worden. 

 

MEIDen

Ook de KFC-meiden kwamen in actie in een Mix-toernooi voor zowel de jongere als oudere meiden. Een leuk mix-toernooi waarbij de oude en jonge meiden van elkaar konden leren, veel plezier konden hebben en winnen. Na enige gepuzzel waren er vier team samengesteld die aan elkaar gewaagd waren. Eerst werden er drie poule wedstrijden van 15 minuten gespeeld, gevolgd door de finale en troostfinale met team 2 als winnaar. De corona had misschien invloed gehad op de conditie van de meiden, maar het fanatisme was zeker nog onaangetast. Ouderwets gemopper bij gemiste ballen, aanmoedigend geschreeuw bij een goede pass en natuurlijk luid gejuich bij een doelpunt.

 

Beide toernooien werden in ieder geval afgesloten met een hoop blije gezichten van de spelers en trainers en kon er toch weer gesproken worden van een geslaagd (competitieloos) voetbal weekend! 

 

(bron/foto's KFC)

 


«   »