Andy Huitema stopt als (Knollendam) trainer

Knollendam moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De huidige trainer Andy Huitema heeft het hoofdbestuur en de selectie namelijk medegedeeld dat er na dit seizoen een einde komt aan zijn trainerscarriere. 

Lees meer »

George Zwart benoemd tot erevoorzitter vv Knollendam

Zaterdag 7 januari vond bij vv Knollendam werd het nieuwe jaar ingeluid met een wedstrijd tussen oud spelers en het huidige eerste elftal van vv Knollendam. De wedstrijd die uiteindelijk werd gewonnen door het huidige team van Andy Huitema werd gevold door een druk bezochte en gezellige receptie in de kantine. Tijdens de receptie werd de onlangs afgetreden voorzitter George Zwart benoemd tot Erevoorzitter van de club. 

Lees meer »

Lange winterstop voor vv Knollendam

Dit seizoen heeft Knollendam gelukkig weer een eerste elftal en het team komt uit in de 5e klasse zondag. De nieuwe en deels ook onervaren groep spelers hebben een lastige 1 competitiehelft achter de rug. Niet alleen doordat het niveau in sommige wedstrijden (nog) te hoog lag,  maar ook doordat ze soms weken niet in actie hoefden te komen, aangezien de competitie nog maar uit 9 teams bestaat.

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

vv Knollendam 1 weer terug in de competitie

Juist in het jaar dat de club vv Knollendam 90 jaar bestond, lukte het de club vorig seizoen niet om een 1 elftal in te schrijven voor de competitie. Achter de schermen werd er oa door trainer Andy Huitema en bestuurslid René Ortwijn hard gewerkt om dit seizoen weer een rentree te kunnen maken. Met diverse ledenwerfacties en na gesprekken met (gestopte) spelers binnen en buiten de club lukte het weer om een selectie team voor het seizoen 2022-23 te vormen.

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Het is elk jaar weer een moment dat de clubs in de Zaanstreek de balans opmaken wat betreft de samenstelling van hun voor komend seizoen. Spelers die komen of spelers die gaan, maar ook spelers die uit de eigen jeugdteams doorstromen naar de selectie. 

Lees meer »

Knollendam krijgt weer een 1e elftal

Het is Knollendam gelukt om genoeg spelers bij elkaar te krijgen om voor volgend seizoen weer een eerste elftal in te schrijven. Afgelopen seizoen, waarin de club ook nog eens 90 jaar bestond, werd er alleen met een derde en vierde elftal gespeeld.

Lees meer »

Feestprogramma 90-jarig vv Knollendam

vv Knollendam bestond afgelopen 31 januari precies 90 jaar en dat zal eind deze maand groots gevierd worden. Het bestuur heeft voor 26 tot en met 28 mei diverse activiteiten op het eigen complex georganiseerd.

Lees meer »

Andy Huitema jaar langer door bij vv Knollendam

vv Knollendam heeft bekend gemaakt dat de betrokken Andy Huitema zeker tot de zomer van 2023 trainer/coach is van vv Knollendam. Aangezien vv Knollendam dit seizoen geen eerste elftal heeft, traint Andy Huitema momenteel het tweede en derde elftal.

Lees meer »