Ledenwervingsactie bij vv Knollendam

Gepubliceerd op 23 mei 2021 om 15:46

vv Knollendam bestaat dit seizoen nog maar uit 4 elftallen en de club wil graag haar ledenaantal voor volgend seizoen op peil houden. Daarom heeft het bestuur besloten om een ledenwervingsactie op te starten. De club is op zoek naar nieuwe voetballers die bij vv Knollendam willen komen voetballen. 

 

Bij zowel het eerste elftal (zondag-vierdeklasser) als het 2e, 3e en 4e team is er volgend seizoen voldoende ruimte voor nieuwe  spelers. Ook is het mogelijk om met een compleet vriendenteam in te schrijven bij de vv Knollendam.

 

Om de ledenwervingsactie kracht bij te zetten, heeft de club in samenwerking met haar Pers en Propaganda Commissie (PPC) zelf al in de directe omgeving wervingsfolders verspreid en hebben ze de oproep voor nieuwe leden ook opgehangen in meerdere winkels. Ook roepen ze leden op om in zijn of haar omgeving te informeren naar voetballers die volgend misschien wel willen komen voetballen bij de dorpsclub. 

 

Wil je meer informatie over de ledenwervingsactie en/of wat de omniclub vv Knollendam allemaal te bieden heeft, ga dan naar de website van de club 

 

(bron nieuwsbrief PPC vv Knollendam)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »