RCZ start jubileum seizoen met onder andere een Reünie

Gepubliceerd op 1 juni 2021 om 17:31

Op 1 juli 2021 bestaat RCZ 100 jaar en de club wil dit graag het komend jaar uitgebreid met de (oud) leden en vrijwilligers vieren. Ervan uitgaande dat het met de aangekondigde versoepelingen van de Corona-maatregelen mogelijk is, wil de club het jubileumseizoen op zaterdag 3 juli beginnen met een echte ouderwets gezellige RCZ-dag.

 

In de ochtend zal er een ouder-kind toernooi gehouden worden en in de middag wordt er een seniorentoernooi georganiseerd. Als afsluiting van de eerste jubileum dag zal er ook nog een gezellige barbecue plaats vinden.

 

Op zondag 4 juli staat er een reünie gepland. De club nodigt de (oud) leden en vrijwilligers vanaf 12.00 uur van harte uit bij RCZ om in de gezellige kantine Het Jagershuis bij te praten, oude tijden te doen herleven en zich te onderdompelen in RCZ anno 2021. Ook zal het jubileumboek die dag uitgereikt worden.

 

De festiviteiten in het eerste jubileum weekend zijn nog maar een begin, later zal er door de club nog meer van het jubileum programma bekend gemaakt worden. 

 

Het is voor oud leden en vrijwilligers nog mogelijk zich aan te melden voor de reünie. Ga voor meer informatie hier over naar de website van RCZ

 

 

(bron RCZ)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »