RCZ gaat samenwerken met voetbalschool RA Soccer Academy

Gepubliceerd op 27 januari 2022 om 21:25

RCZ maakt bekend dat het een samenwerking is aangegaan met de voetbalschool RA Soccer Academy. De voetbalschool staat onder leiding van Ronald Alfred, die geen onbekende is voor de club. Zo speelde hij een aantal jaar in het eerste elftal, voordat hij zelf eerst assistent trainer en vervolgens hoofdtrainer werd van de selectie van RCZ. Momenteel is hij personal trainer en is hij werkzaam bij de jeugd van AFC.

 

De voetbalschool start zondag 6 februari en is bedoeld voor de eigen jeugdleden van RCZ. RA Soccer Academy wordt namelijk aangeboden vanuit de club en is dus niet vrij toegankelijk voor spelers van andere verenigingen. De extra trainingen moeten een toevoeging worden van de eigen jeugdopleiding, jeugdspelers  die voor deze extra trainingen in aanmerking komen zullen worden benaderd door de club. Op de voetbalschool zal worden getraind in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

 

(bron RCZ)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


«   »