Jubileum seizoen gestart bij RCZ

Gepubliceerd op 3 juli 2021 om 14:32

1 juli 2021 bestond RCZ 100 jaar en de club wil dit graag uitgebreid met de (oud) leden en vrijwilligers vieren. Met een ouder/kind-, een een senioren mix toernooi en een BBQ is vandaag het jubileum seizoen bij de club officieel gestart.

 

De jeugd speelde tot grote onderlinge hilariteit meerdere wedstrijden tegen/met de ouders. Het 11 tegen 11 werd al snel los gelaten en elk veld was dan ook snel gevuld met vele ouders en kinderen die, zover dat nog kon, achter de bal aangingen. Na afloop van de wedstrijden was er voor iedereen weer drinken en pannenkoeken, patat of snacks geregeld. Later in de middag spelen alle senioren nog een groot Mix-toernooi en daarna volgt na een korte speech van de voorzitter nog een BBQ. Daarmee is het eerste feestweekend nog niet afgelopen, want morgen is er een Reünie en ook dat beloofd weer een gezellige bijeenkomst te worden van (oud) leden en vrijwilligers.

 

Naast de eerste festiviteiten kregen vandaag de leden al het schitterende jubileum boek uitgereikt met vele verhalen en foto's uit de 100-jarige geschiedenis van de club! 

 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »