RCZ JO11 en JO12 naar Klimpark Twiske

Gepubliceerd op 26 maart 2021 om 17:15

RCZ Coördinator Michiel Honig besloot afgelopen zaterdag om eens iets anders te gaan doen met de jongens en meiden van de JO11 en JO12 dan de onderlinge wedstrijdjes en toernooitjes van de afgelopen weken. Hij maakte een reservering bij Klimpark Twiske, die deze corona periode nog steeds geopend is.

 

Met maar liefst 43 kinderen en de nodige begeleiding kon iedereen zich opmaken voor het klimfestijn. Aangekomen bij het Klimpark lagen de klimgordels al keurig klaar en de eerste groep kinderen kreeg uitleg over het aantrekken van de klimgordels en de veiligheidsregels. Na een korte oefening op de grond met het aanhaken en losmaken van de gordels vlogen de eerste durfals de klimtoren in. Sommigen begonnen nog voorzichtig op 4 meter hoogte maar de echte RCZ waaghalzen gingen direct naar 8 meter en soms zelfs meteen naar 12 meter. Het was voor de begeleiding in ieder geval mooi om te zien hoe behulpzaam de kinderen voor elkaar waren en vooral hoeveel plezier er was. En ook was er veel respect voor sommige kinderen die misschien eigenlijk niet durfden maar zichzelf toch pushten om het te proberen en daar dan ook in slaagden.

Na dik 2 uur klimmen kwamen de kinderen één voor één weer naar beneden en waren de ouders daar om ze op te halen. Michiel Honig sprak dan ook terecht van een geslaagde dag met elkaar! 

 

Wil je net als RCZ ook een teamuitje bij Klimpark Twiske organiseren, reserveer dan Vvia Voetbal Varia en ontvang daarbij een korting. 

 

(bron/foto's RCZ)

    Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia
    «   »