Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Rood Wit Zaanstad meer dan een voetbalclub voor de jeugd

Ook zaterdagochtend is het weer een drukte bij Rood Wit Zaanstad en er is bijna niets dat niet voorbij de grote spil van de jeugdafdeling Olivia Wijdenbosch gaat. Zij is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de jeugdafdeling en werkt daarbij nauw samen met Selcuk Akpinar die meer het technische gedeelte op zich neemt en haar zoon Levinho Wijdenbosch die naast zijn rol bij de zaterdag- en zondagselectie ook de jeugdtrainers ondersteunt.

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Het is elk jaar weer een moment dat de clubs in de Zaanstreek de balans opmaken wat betreft de samenstelling van hun voor komend seizoen. Spelers die komen of spelers die gaan, maar ook spelers die uit de eigen jeugdteams doorstromen naar de selectie. 

Lees meer »

Jeugdafdeling Rood Wit Zaanstad groeit op meerdere vlakken

Helaas konden er gisteren geen oefenwedstrijden gespeeld worden tegen andere clubs om de jeugdteams goed voor te bereiden op de start van de competitie volgende week. Bij Rood Wit Zaanstad hadden ze gisteren, net als meerdere keren in de afgelopen vakantieperiode een extra trainingsochtend ingepland. 

Lees meer »

Levinho Wijdenbosch verlengt bij Rood Wit Zaanstad

Gisteren werd bekend gemaakt dat de contracten van hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch en assistent trainer Selcuk Akpinar werden verlengd. Het zal voor de hoofdtrainer al weer zijn vierde seizoen worden bij de Rood Witten die uitkomen in de 4e klasse zondag. De trainer hoopt met zijn de team de ambities van de club de komende periode al waar te kunnen maken en volgend seizoen uit te komen in de 3e klasse. 

Lees meer »