Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Versterkingen voor Rood Wit Zaanstad

Terwijl het seizoen voor Rood Wit Zaanstad nog niet is afgelopen, wordt het er op Sportpark Poelenburg al hard gewerkt aan de selectie voor volgend seizoen. Het team van trainer Levinho Wijdenbosch hoopt nog via de nacompetitie promotie af te dwingen naar de 3e klasse. Om eventueel ook op het hogere niveau goed voor de dag te komen, kan de ploeg al enkele versterkingen verwelkomen*.

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Internationale Kinderdag Rood Wit Zaanstad groot succes

Dinsdag werd er bij Rood Wit Zaanstad ter ere van de Internationale Kinderdag diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Zowel leden als niet-leden konden meedoen aan de diverse voetbalspelletjes die op het veld waren uitgezet. Onder leiding van hoofdtrainer en Technisch Coördinator Levinho Wijdenbosch deed de groep eerste een gezamenlijke warming-up, voordat de kinderen werden onderverdeeld bij de verschillende voetbalonderdelen. 

Lees meer »

Rood Wit Zaanstad bezoekt wedstrijd Antwerp FC

Rood Wit Zaanstad heeft sinds dit seizoen een samenwerking met "Alleen Jij Bepaalt" dat het doel heeft om jongeren van het VMBO meer structuur te geven in hun vrije tijd. Rood Wit Zaanstad trainer Levinho Wijdenbosch geeft samen met Jordi Roedoe deze jongeren minimaal 2x per week een training op het complex van Rood Wit Zaanstad. Ook houden beide nauw contact met de school en de ouders van de jongeren over hun inzet en ontwikkeling. 

Lees meer »

KNVB-cursus trainers WSV'30 en Rood Wit Z

Afgelopen vrijdag was al weer de 2e avond van de KNVB cursus voor jeugdtrainers die bij WSV'30 georganiseerd wordt. In totaal krijgen de deelnemers acht avonden lang door een docent van de KNVB diverse handvatten aangereikt met betrekking tot het coachen van junioren spelers. De avonden bestaan daarbij uit een theorie en een praktijkgedeelte en bij een goed verloop krijgen de trainers de bijbehorende KNVB-diploma. 

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »