Rood Wit Zaanstad bezoekt wedstrijd Antwerp FC

Rood Wit Zaanstad heeft sinds dit seizoen een samenwerking met "Alleen Jij Bepaalt" dat het doel heeft om jongeren van het VMBO meer structuur te geven in hun vrije tijd. Rood Wit Zaanstad trainer Levinho Wijdenbosch geeft samen met Jordi Roedoe deze jongeren minimaal 2x per week een training op het complex van Rood Wit Zaanstad. Ook houden beide nauw contact met de school en de ouders van de jongeren over hun inzet en ontwikkeling. 

Lees meer »

KNVB-cursus trainers WSV'30 en Rood Wit Z

Afgelopen vrijdag was al weer de 2e avond van de KNVB cursus voor jeugdtrainers die bij WSV'30 georganiseerd wordt. In totaal krijgen de deelnemers acht avonden lang door een docent van de KNVB diverse handvatten aangereikt met betrekking tot het coachen van junioren spelers. De avonden bestaan daarbij uit een theorie en een praktijkgedeelte en bij een goed verloop krijgen de trainers de bijbehorende KNVB-diploma. 

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Rood Wit Zaanstad meer dan een voetbalclub voor de jeugd

Ook zaterdagochtend is het weer een drukte bij Rood Wit Zaanstad en er is bijna niets dat niet voorbij de grote spil van de jeugdafdeling Olivia Wijdenbosch gaat. Zij is verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken binnen de jeugdafdeling en werkt daarbij nauw samen met Selcuk Akpinar die meer het technische gedeelte op zich neemt en haar zoon Levinho Wijdenbosch die naast zijn rol bij de zaterdag- en zondagselectie ook de jeugdtrainers ondersteunt.

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Het is elk jaar weer een moment dat de clubs in de Zaanstreek de balans opmaken wat betreft de samenstelling van hun voor komend seizoen. Spelers die komen of spelers die gaan, maar ook spelers die uit de eigen jeugdteams doorstromen naar de selectie. 

Lees meer »

Levinho Wijdenbosch verlengt bij Rood Wit Zaanstad

Gisteren werd bekend gemaakt dat de contracten van hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch en assistent trainer Selcuk Akpinar werden verlengd. Het zal voor de hoofdtrainer al weer zijn vierde seizoen worden bij de Rood Witten die uitkomen in de 4e klasse zondag. De trainer hoopt met zijn de team de ambities van de club de komende periode al waar te kunnen maken en volgend seizoen uit te komen in de 3e klasse. 

Lees meer »