Nieuwe trainers bij jeugd Rood Wit Zaanstad

Gepubliceerd op 19 juli 2021 om 18:13

De laatste jaren wordt er bij Rood Wit Zaanstad (RWZ) hard gewerkt om de basis en organisatie club nog breder te maken. Bij de senioren zijn er inmiddels meerdere teams bijgekomen en de club beschikt nu ook over een vrouwen team, die onlangs op de Zaanstad Cup hun debuut voor de club maakten. Ondanks dat er afgelopen seizoen bijna niet gevoetbald kon worden, werd er voor de jeugd van RWZ elke week wel iets georganiseerd en één keer per maand werd een groot onderling toernooi gespeeld. Het nieuwe beleid lijkt zijn vruchten af te werpen aangezien het leden tal bij de jeugd afgelopen seizoen is verdubbeld.

 

Om elke jeugdspeler de aandacht te kunnen blijven geven die het volgens RWZ ook verdiend, is het bestuur druk opzoek gegaan naar nieuwe jeugdtrainers. De zoektocht heeft geresulteerd in 3 nieuwe trainers en 1 contract verlenging.

 

  • De ervaren trainer Arman Koc komt over van RCZ en gaat de JO08 trainen
  • Umit Parmaksiz is een bekend gezicht bij de club en aankomend seizoen neemt hij de JO10 onder zijn hoede
  • Jason Hoost is speler bij de zaterdag 1 en hij gaat zijn ervaring als voetballer overbrengen op de spelers van de JO11
  • Brandon Totays heeft eerder gevoetbald bij het voormalige ZTS en hij keert nu terug als trainer van RWZ JO13

 

Daarnaast zal de samenwerking van RWZ met voetbalschool Soccermind voortgezet worden. Cengiz Caglar van Soccermind zal de gehele jeugd blijven voorzien van techniektraining.

 

Naast de nieuwe gezichten, staat helaas wel het vertrek van Ersin Findik, die het te druk heeft met zijn werk. Mocht het nodig en mogelijk zijn, dan is Ersin Findik wel bereid om eventueel nog bij te springen bij de trainingen.

 

Levinho Wijdenbosch zal de taken als Hoofd Jeugd Opleiding blijven waarnemen en vanuit die functie zal hij de trainers ook gaan begeleiden. Samen met Olivia Wijdenbosch, die jeugd coördinator blijft, zullen zij ook proberen de jeugdafdeling op organisatorisch gebied verder invulling te gaan geven, wat hopelijk weer tot een verdere groei van de club zal leiden. 

 

Lees ook: Rood Wit Zaanstad gaat samenwerken met Soccermind

 

foto: Olivia en Levinho Wijdenbosch tijdens de Zaanstad Cup


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »