Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Ebel Hoekstra nieuwe trainer Saenden

Ebel Hoekstra wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Saenden. De trainer is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen bij WSV'30 en hij traint daar de zaterdag selectie, dat momenteel op een knappe 5e plek staat in de 4e klasse.

Lees meer »

Saenden zat 2 zoekt een trainer

Het 2e (en enige) zaterdagteam van Saenden zoekt per direct een trainer. Het team bestaat uit jongens van 18 tot en met 27 jaar en de trainingsavonden zijn op maandag en woensdag

Lees meer »

2e seizoenshelft Saenden start misschien al extra vroeg

Saenden maakt dit seizoen haar debuut in de 2e klasse zondag en kent tot nu toe qua uitslagen een wisselvallig seizoen. Knappe overwinningen werden afgelost met ruime nederlagen en de ploeg is inmiddels terug te vinden op de 11e plek met 13 punten. De stand is echter wel vertekenend aangezien de ploeg van Guillaume Groot tot nu toe maar 9 wedstrijden speelden en bijna alle overige ploegen al op 10 of 11 wedstrijden staan. Qua verliespunten staat Saenden bijvoorbeeld nog steeds gelijk met KFC dat op een 4e plek staat.

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna halverwege en daarmee lopen de najaar competities en de competities in de 2e periode ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Kampioenen 1e fase competitie

Het seizoen is nog maar net begonnen of de 1e fase van de competitie is al weer bijna afgelopen en dus worden ook de kampioenschappen beslist. Ook in de Zaanstreek zijn er weer diverse kampioenen die gehuldigd zijn. Hieronder foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Beoogd voorzitter Saenden, Sjors Araujo Serrano ontvangt 4e Periodebal Super Cup

De competities en ook de nacompetities zijn inmiddels gespeeld en alle beslissingen zijn gevallen. Daarmee kon er ook een eindrangschikking gemaakt worden in de 4e periode van de Super Cup. Weer was Fortuna W. (zat) ongenaakbaar met een doelsaldo van +35, maar aangezien zij al de 1e en 2e Periodebal wonnen, ging de prijs naar de nummer 2 van de 4e periode. Kampioen Saenden bleef met een doelsaldo van +19, WSV'30 (zat) en Sporting Krommenie (zon) nog ruim voor die niet verder kwamen dan +14 

Lees meer »