Afsluitdag jeugd Saenden

Gepubliceerd op 29 mei 2021 om 21:08

Ondanks dat gisteren duidelijk is geworden dat de Regio Cup voor de jeugd toch nog doorgaat de komende weken, wordt er zaterdag 5 juni bij Saenden een grootse afsluitdag georganiseerd.

 

Jeugdcommissie lid Vanessa Mooij: "We hadden ons met de jeugdteams inderdaad ingeschreven voor de Regio Cup. Maar door de onzekerheid of dat wel kon doorgaan, hadden we inmiddels deze afsluitdag al georganiseerd. Het wordt dus even afwachten wat voor programma er 31 mei door de KNVB bekend gemaakt wordt. Hopelijk is het mogelijk dat de wedstrijden in de ochtend worden gepland, zodat iedereen eerst nog kan voetballen voordat iedereen 's middags naar het complex komt voor de "officieuze" afsluiting. 

 

Ook voor de weken erna zal de Regio Cup voor de nodige problemen kunnen zorgen, aangezien de velden van Saenden vanaf 7 juni vanwege onderhoud niet meer beschikbaar zijn. Dus we kunnen eigenlijk alleen maar uitwedstrijden spelen. Maar dat is voor later zorg eerst gaan we er met z'n allen as zaterdag een leuke en gezellige dag van maken."  

 

Alle jeugdleden worden opgeroepen om in sportieve kleding vanaf 14.30 uur aanwezig te zijn. Eerst zullen de spelers en speelsters in groepjes een Zeskamp met (voetbal)onderdelen doorlopen. Daarna staat er voor iedereen nog een BBQ klaar en is er ook nog een DJ aanwezig om de gezelligheid compleet te maken. De dag duurt voor de O13 tot en met 19.30 uur en de oudere jeugd gaat dan nog even door tot 22.00 uur. In ieder geval genoeg tijd om dan gezamenlijk eventueel terug te kijken op de eerste "echte" wedstrijd sinds maanden...

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »