Eindelijk weer Mini Champions League Toernooi

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 17:31

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kon het Mini Champions League Toernooi weer doorgaan. Gisteren werd het Toernooi sinds lange tijd weer gehouden op het complex van Saenden. Naast teams van Saenden deden er gisteren ook teams mee van Sporting Krommenie, vvv Westzaan en SVA Assendelft.

 

Het Mini Champions League Toernooi is een samenwerking tussen deze clubs en ook vv Assendelft. Naast de wekelijkse trainingen en onderlinge wedstrijdjes bij de clubs zelf, organiseert elke maand één van de clubs het onderlinge Toernooi op haar complex. Afhankelijk van het aantal Mini's bij de club, doet elke club dan met één of meerdere teams mee aan het Toernooi. 

 

De clubs zorgen er dan ook voor dat elk team gehuld wordt in een tenue van een grote Europese club, dus gisteren voelden de kleine spelertjes zich heel even als de sterren van onder andere Barcelona, Napoli, Real Madrid of Celtic. Het Toernooi leverde in ieder geval weer prachtige wedstrijden op, waar het vooral het plezier voorop stond. Na maanden te hebben moet wachten, waren er dan ook veel stralende gezichten van niet alleen de spelertjes maar ook van de begeleiders. Als afsluiting van het Toernooi was er voor iedereen nog een heerlijk ijsje en was er sprake van een zeer geslaagde voetbalochtend. 

 

(foto's Peter Seijmour, met toestemming gedeeld)


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »