Programma voorbereiding Sporting Krommenie

Sporting Krommenie is één van de laatste ploegen die begint aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Doordat de ploeg zich afgelopen seizoen, na een wisselvallig jaar, op de laatste speeldag wist veilig speelde, komt het ook dit jaar weer uit in de 3e klasse, met oa RCZ, WSV'30 en Hercules Zaandam. 

Lees meer »

Topdag bij Mini Champions League Sporting Krommenie

Vorige week was bij Sporting Krommenie de slotronde van de Mini Champions League. Het toernooi werd dit seizoen weer meerdere keren en dan steeds op een complex van één van de organiserende clubs. Naats team svan Sporting Krommenie, doen er ook teams van SVA, Assnedlft, Saenden en Westzaan mee. Vorige week kwamen er 24 teams, gehuld in de shirts van onder andere  Liverpool, Fenerbache en Schalke'04 in actie. Maar liefst 108 mini's bij elkaar op 1 veld!

Lees meer »

Overschrijvingen Zaterdag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zaterdag-selecties die tot nu toe bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zondag-selecties)

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Versterkingen voor Sporting Krommenie

Sporting Krommenie beleefde een moeizaam seizoen in de 3e klasse, waarbij het zich pas op de slotdag definitief veilig wist te spelen. Eerder deze week maakte de club al bekend dat het de brede en talentvolle selectie voor volgend seizoen zal gaan uitbreiden met een O23 team dat in de divisie zal gaan uitkomen. (lees hier) 

Lees meer »

Sp.Krommenie bouwt verder aan toekomst

Over twee weken komt voetbalminnend Zaanstad in Krommenie samen voor de FEBO Zaanstad Cup. Het belooft een prachtig voetbalfeest te worden. Gastheer Sporting Krommenie kijkt er naar uit alle deelnemende senioren- en jeugdteams, de vele toeschouwers en sponsoren, samen met organisator SportsGen op het gezellige Proviliy Sportpark te verwelkomen.

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Speelster Sp.Krommenie naar AZ

Marit Noom die afgelopen seizoen bij de JO15-1 speelde van Sporting Krommenie, gaat volgend jaar een nieuwe uitdaging aan en zal gaan schitteren in het team van de MO-17 van AZ! Met maar liefst 16,5 uur training per week, inclusief loop-, voetbal- en krachttraining, zal ze zichzelf verder ontwikkelen onder deskundige topsportbegeleiding.  Het avontuur begint op 1 juni en de club kan kan niet wachten om Marit in actie te zien op het veld en haar groei te volgen. Sporting Krommenie en haar begeleiders feliciteren haar dan ook met deze geweldige kans en hopen haar snel te kunnen bewonderen in het vrouwenteam van AZ! 

Lees meer »

Winst 4e periode Super Cup bevestiging opmars Sp.Krommenie

Afgelopen zondag werd voorafgaand aan de wedstrijd tegen Zwanenburg, de periodebal uitgereikt aan de winnaar van de 4e Periode van de Voetbal Varia Super Cup Sporting Krommenie. Het was voor de ploeg van Jordi van Beek en assistent trainer/coach Mathijs Nierop een mooie bevestiging van de knappe maar ook broodnodige reeks van het team in de afgelopen weken. 

Lees meer »