Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Sporting Krommenie zoekt trainer voor MO15-1

Per direct zijn wij op zoek naar een train(st)er voor onze MO15-1.Ben jij een enthousiaste train(st)er met ambitie die graag bij onze club wilt werken en dit leuke meidenteam verder kan helpen in hun ontwikkeling, dan zijn we op zoek naar jou. Dit team voetbalt momenteel in de tweede klasse maar heeft genoeg ambitie om verder te groeien.

Lees meer »

Sp.Krommenie zoekt meiden 10 tot 19 jaar

Sporting Krommenie is op zoek naar meiden die graag een potje willen voetballen. In al onze  elftallen kunnen wij wel wat aanvulling gebruiken dus geef je op voor een proeftraining via www.sportingkrommenie.nl/proeftraining  of stuur een mail naar meidenvoetbal@sportingkrommenie.nlDe meiden vormen samen een leuke hechte meidengroep die ook met enige regelmaat als team samen dingen ondernemen, bowlen, pizza-avond, hardlooptraining in de duinen, gezellige feestjes thuis. Spreekt dit jou aan kom dan eens langs! Wil je alleen voetballen ook geen probleem, iedereen zijn eigen keus en dat wordt gerespecteerd. Respect staat bij ons hoog in het vaandel

Lees meer »

Sp.Krommenie (zat) hoopt nacompetitie te kunnen ontlopen

Het zaterdag team van Sporting Krommenie kent een wisselvallig 1e seizoenshelft van de competitie. Knappe resultaten tegen hoog geklasseerde ploegen werden afgewisseld met ruime nederlagen. Na 10 wedstrijden heeft de ploeg 11 punten en daarmee staan ze op de 10e plek in de 4e klasse zaterdag.  

Lees meer »

Sporting Krommenie speelt oefenwedstrijden in Spanje

Afgelopen zomer wist Sporting Krommenie zich met meerdere goede spelers en talenten te versterken en na een goede voorbereiding, waren de verwachtingen dan ook dat het team weer een rol zou kunnen spelen in de subtop van de 3e klasse zondag. Mede door langdurige blessures bij belangrijke spelers is dat tot nu toe er helaas niet uitgekomen.

Lees meer »

Jordi van Beek ook volgend seizoen trainer Sp.Krommenie

De periode dat de diverse Technische Commissies gaan evalueren en beslissingen moeten nemen met betrekking tot  de hoofdtrainers richting het niet nieuwe seizoen is weer aangebroken. Bij Sporting Krommenie waren ze er redelijk snel uit en wilde de Technische Commissie én de spelersgroep graag langer door met hoofdtrainer Jordi van Beek. De trainer zal volgend seizoen zijn zevende jaar in gaan bij de zondag 3e klasser. 

Lees meer »

Kampioenen 1e fase competitie

Het seizoen is nog maar net begonnen of de 1e fase van de competitie is al weer bijna afgelopen en dus worden ook de kampioenschappen beslist. Ook in de Zaanstreek zijn er weer diverse kampioenen die gehuldigd zijn. Hieronder foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Wisseling in hoofdbestuur Sporting Krommenie

Onlangs heeft bij Sporting Krommenie de algemene ledenvergadering plaats gevonden.  Naast de standaard punten, stond er ook een wijziging in het hoofdbestuur op de agenda,  Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van aftredend voorzitter Jan Kee en Meta Neeft, terwijl ook Robert Sosef  het bestuur van Sporting Krommenie heeft verlaten als penningmeester.

Lees meer »

Ajax-clinics bij Sporting Krommenie

In de herfstvakantie organiseert Ajax een Ajax Clinic bij Sporting Krommenie. Op dinsdag 18 oktober 2022 kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een dag lang trainen als een Ajax-speler. Samen met spelers en speelsters van dezelfde leeftijd leer je verdedigen als Jurriën Timber, dribbelen als Steven Bergwijn en scoren als Romée Leuchter.

Lees meer »