Kampioenen in de Zaanstreek

Bij de jongste jeugd is het seizoen opgedeeld in 4 fasen, waarbij de teams elke fase weer opnieuw ingedeeld worden zodat iedereen op een gelijkmatig niveau kan voetballen. De korte 3e fase is dit weekend alweer afgelopen, voordat de voorjaarsvakantie begint. Ook in de Zaanstreek zijn er meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Ambitieus Sp.Krommenie start met Vrouwen team

Komend seizoen zal Sporting Krommenie ook weer met een vrouwen team gaan deelnemen aan de competitie. De huidige MO20 zal dan (grotendeels) doorschuiven naar het senioren voetbal. De laatste jaren was de meidenafdeling van de club al flink gegroeid en met deze stap zal het in bijna elke leeftijdscategorie weer met een team vertegenwoordigd zijn. 

Lees meer »

Weer Jeugdcup voor derby Sp.Krommenie-SVA

Komende zondag weekend staat weer de derby tussen Sporting Krommenie en SVA op het programma. De thuisploeg staat op een 11e plaats en kan een stunt tegen de koploper goed gebruiken. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren beide clubs weer de Jeugd Cup 2023, waarbij meerdere jeugdteams in 7 wedstrijden op 4 verschillende velden tegen elkaar gaan strijden. De eerste wedstrijd begint om 12.30 uur en club met de meeste overwinningen wint de Jeugd Cup Beker

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Sporting Krommenie zoekt trainer voor MO15-1

Per direct zijn wij op zoek naar een train(st)er voor onze MO15-1.Ben jij een enthousiaste train(st)er met ambitie die graag bij onze club wilt werken en dit leuke meidenteam verder kan helpen in hun ontwikkeling, dan zijn we op zoek naar jou. Dit team voetbalt momenteel in de tweede klasse maar heeft genoeg ambitie om verder te groeien.

Lees meer »

Sp.Krommenie zoekt meiden 10 tot 19 jaar

Sporting Krommenie is op zoek naar meiden die graag een potje willen voetballen. In al onze  elftallen kunnen wij wel wat aanvulling gebruiken dus geef je op voor een proeftraining via www.sportingkrommenie.nl/proeftraining  of stuur een mail naar meidenvoetbal@sportingkrommenie.nlDe meiden vormen samen een leuke hechte meidengroep die ook met enige regelmaat als team samen dingen ondernemen, bowlen, pizza-avond, hardlooptraining in de duinen, gezellige feestjes thuis. Spreekt dit jou aan kom dan eens langs! Wil je alleen voetballen ook geen probleem, iedereen zijn eigen keus en dat wordt gerespecteerd. Respect staat bij ons hoog in het vaandel

Lees meer »

Sp.Krommenie (zat) hoopt nacompetitie te kunnen ontlopen

Het zaterdag team van Sporting Krommenie kent een wisselvallig 1e seizoenshelft van de competitie. Knappe resultaten tegen hoog geklasseerde ploegen werden afgewisseld met ruime nederlagen. Na 10 wedstrijden heeft de ploeg 11 punten en daarmee staan ze op de 10e plek in de 4e klasse zaterdag.  

Lees meer »

Sporting Krommenie speelt oefenwedstrijden in Spanje

Afgelopen zomer wist Sporting Krommenie zich met meerdere goede spelers en talenten te versterken en na een goede voorbereiding, waren de verwachtingen dan ook dat het team weer een rol zou kunnen spelen in de subtop van de 3e klasse zondag. Mede door langdurige blessures bij belangrijke spelers is dat tot nu toe er helaas niet uitgekomen.

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna halverwege en daarmee lopen de najaar competities en de competities in de 2e periode ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »