Open Kantine dag Sporting Krommenie

Gepubliceerd op 23 augustus 2021 om 18:12

Net als bij vele clubs zoekt ook Sporting Krommenie voor komend seizoen weer vrijwilligers die willen meehelpen bij de kantinediensten. Daarbij gaat de club de leden verplichten om zich tijdens het seizoen 9 uur in te zetten voor de club.

 

Om de leden (nog) enthousiaster te maken, organiseert Sporting Krommenie op 25 augustus een open kantine avond met een hapje en een drankje. De vrijwilligerscommissie en de kantinecommissie geven een korte introductie en daarna krijgt iedereen een rondleiding door de kantine om te zien wat er zoal te doen is. Afhankelijk van de COVID-maatregelen is het woensdag misschien ook al mogelijk om te leren hoe er een biertje getapt moet worden.

 

De club heeft de hulp van de leden hard nodig en wil iedereen daarbij graag goed begeleiden. Een open kantine avond is daar een goede eerste aanzet daar toe, zodat iedereen goed voorbereid is en weet hoe alles werkt.

 

(bron/foto Sporting Krommenie)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de publicaties van de KNVB  Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »