Sporting Krommenie heeft (jeugd)trainersstaf zo goed als rond

Gepubliceerd op 16 mei 2021 om 15:45

Sporting Krommenie kan met trots melden dat het de trainersstaf voor volgend seizoen zo goed als rond heeft. Naast de huidige trainers is de club er in geslaagd om een aantal kwalitatief goede trainers aan te trekken. Hiermee zet Sporting Krommenie goede stappen in realisatie van hun jeugdontwikkelingsplan. Volgend seizoen zal er een mooie mix van jonge enthousiaste trainers en wat oudere en ervaren trainers voor de diverse jeugdgroepen staan. Daarbij zijn vrijwel alle trainers gediplomeerd of zijn zij op dit moment bezig hun trainerspapieren te halen.

 

Tevens kan de club melden dat ze met een O23 team gaan starten start in de A categorie. Dit team wordt opgezet om de overgang vanuit de junioren van beloftevolle jongens naar de seniorenselectie te verkleinen.

 

Gwendolyn de Koning, Jordi van Beek en Arie Seekles zullen, samen met de technische commissie, het technisch hart vormen van de club. Arie zal hier een belangrijke rol gaan vervullen als aanjager en ondersteuner van de trainers. Hij zal ook het ‘opleiden bij de club programma’ voor de trainers gaan oppakken. Hiermee willen we onze trainersstaf steeds beter maken en onze trainers goed begeleiden bij hun trainersactiviteiten. Gwendolyn zal als technisch jeugd coördinator gaan functioneren en zich bezighouden met alle zaken op technisch vlak voor de teams tot en met O15.

 

De volgende trainers zullen aan het hoofd staan van de verschillende leeftijdslichtingen:

Jordi van Beek gaat zijn 5e seizoen in als hoofdtrainer van Sporting Krommenie

Arie Seekles assisteert Jordi en is coach van het 2e team

 

Clifford Oghohgho is al jaren trainer bij Sporting Krommenie van verschillende leeftijdslichtingen en gaat dit seizoen de nieuw te vormen O23 trainen.

 

Ryan van Kooperen is de nieuwe trainer voor de O19. Ryan heeft onder andere Amstelveen Heemraad en Zaanlandia getraind.

 

Kerem Hancer komt over van SVW ’27 waar hij meerdere jaren verschillende leeftijdslichtingen heeft getraind en gaat de O17 trainen.

 

De O15 staat komend seizoen onder leiding van Jan Walead Anwar. Jan is afgelopen seizoen bij ons komen voetballen en wil graag aan de slag als trainer

 

Op de O14 staat onze meest ervaren trainer, Ab ten Broek. Ab is een icoon binnen het Zaanse voetbal en haalt nog steeds veel plezier uit het trainen van onze jongens.

 

Finn Lok en Milan Woud, echte jongens van de club, gaan aan de slag met de O13. De club vindt het mooi om te zien dat deze jongens de uitdaging oppakken.

 

Michael Brantenaar is terug als trainer en gaat aan de slag met de O12.

 

Jan van der Stoop is ook komend seizoen weer van de partij als de trainer van de O11.

 

Een ander jongen van de club Tycho Voetlink gaat de O10 trainen. 

 

De O09 komt in handen van Ben Hazewindus met de nodige assistentie van een aantal jeugdspelers.

 

Gwendolyn de Koning gaat met een aantal jonge talentvolle trainers aan de slag met de O08.

 

De mini’s worden onder leiding van Gwendolyn getraind door onze jongste trainers en de peuters zijn in goede handen van Ramina Rus.

 

De meiden zullen komend seizoen wederom onder de bezielende leiding van Victor de Jong worden getraind. Daarbij zullen een aantal meiden hem komen ondersteunen

 

Met de huidige dames-trainster Mariette is de club nog in gesprek over komend seizoen.

 

(bron/foto Sporting Krommenie)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »