Sporting Krommenie verlengt met Jordi van Beek

Gepubliceerd op 12 december 2020 om 11:45

Sporting Krommenie meldt dat Jordi van Beek zijn contract voor een jaar heeft verlengd en daarmee is hij ook in het seizoen 21/22 de hoofdtrainer van Sporting Krommenie. Met Jordi denken wij nog steeds de juiste trainer voor Sporting Krommenie te hebben. Zijn werkwijze is de afgelopen seizoenen goed aangeslagen bij de spelersgroep wat onder meer heeft geleid tot de promotie naar de 3de klasse. Naast Jordi blijft ook Arie Seekles trainer van het 2de. Ook daar zijn we heel blij mee. Met Arie hebben we een trainersstaf waarmee ons 2de team inmiddels bovenin de 2de klasse meedraait. Daarnaast gaat Arie zijn ervaringen als opleider inzetten binnen onze jeugdafdeling.

 

Samen met de leiders Simon Krook, Mathijs Nierop, Thijs Noom, Gerard Noorden, Maxim Bouwhuis en keeperstrainer Bas den Brave is de staf voor komend seizoen al rond. Bij Sporting Krommenie zijn we er trots op zo’n sterke groep bij elkaar te kunnen brengen en houden. Dit geeft rust en zorgt ervoor dat we verder kunnen werken aan de continuïteit van de club. Met als doel om ons structureel in de top 5 van de derde klasse te nestelen. Daarbij willen wij voornamelijk voetballen met spelers die zijn opgeleid bij de club of in onze regio wonen en graag bij onze club willen komen voetballen. Dit betekent dat er veel waarde wordt gehecht aan de doorstroming van de jeugd naar de seniorenselectie.

 

Om onze ambitie waar te maken gaan we komend seizoen stappen maken met het verder tot uitvoering brengen van ons jeugdplan. Hierbij gaat Arie Seekles een belangrijke rol spelen als aanjager en verbinder binnen de club. Hij heeft veel ervaring als opleider bij de KNVB. Samen met onze technisch jeugdcoördinator Gwendolyn Koning, onze hoofdtrainer Jordi van Beek en de technische commissie gaat Arie ons helpen om de volgende stap te zetten in het verbeteren van onze jeugdopleiding.

 

Blijf op de hoogte en volg Voetbal Varia ook op Facebook en Instagram


«   »