Vol programma rondom laatste thuiswedstrijd Sp.Krommenie

Gepubliceerd op 19 mei 2022 om 16:28

29 mei speelt Sporting Krommenie de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie tegen KSV. De wedstrijd die om 14.30 uur begint, zal omringd worden met allerlei activiteiten voor jong en oud.

 

Het programma start die middag met een rommelmarkt en tijdens de wedstrijd van het eerste elftal, kan er met een schuin oog naar de tv-schermen in de kantine gekeken worden, waar de verrichtingen van Max Verstappen getoond zullen worden. Na de wedstrijd wordt er door jeugd nog gestreden om de Penaltybokaal en rond 17.30 uur start de Sponsorloop waar de jongste jeugd aan zal deelnemen. Tijdens de sponsorloop zal de band  "The Unbeatable" optreden. 

 

Vanaf 17.30 uur begint ook de grote BBQ voor leden (vanaf O13) en niet-leden met live muziek, verzorgd door "Nobody’s Band".

 

Het belooft dus een gezellig laatste thuiswedstrijd te worden, al maakt de ploeg van Jordi van Beek nog steeds kans op een plek in de nacompetitie en dus ook een verlenging van het seizoen 

 

(bron Sp.Krommenie)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »