Juventus Masterclass bij Sporting Krommenie

Gepubliceerd op 10 oktober 2021 om 21:50

Op maandag 18 oktober, in de herfstvakantie, vindt de Juventus Masterclass plaats bij Sporting Krommenie. Iedereen tussen de 5 en 15 jaar kan zich (vóór 16 oktober) voor deze dag aanmelden om een unieke en volledig verzorgde clinic van professionele trainers van de Italiaanse topclub te krijgen.

 

De Juventus Masterclass heeft als doel iedereen een onvergetelijke ervaring te geven, maar bovendien ligt de focus op het ontwikkelen van talent. De Italiaanse trainers bieden een nieuwe, verfijnde manier van trainen waar alle deelnemers veel aan zullen hebben. Naast twee keer een training van 60 minuten, worden er ook een aantal voetbaltests gehouden waar mooie prijzen mee te winnen zijn.

 

Aan het einde van de dag (rond 15.30 uur) krijgt iedereen een certificaat met de persoonlijke scores van de tests mee naar huis. Ook is er nog de mogelijkheid om op de foto te gaan met de trainers in het Juventus voetbaltenue. Op deze manier voelt het toch een beetje alsof je in de voetbalschoenen van Matthijs de Ligt en Paulo Dybala staat.

 

Informatie over de kosten en het aanmelden staan op de website van Sporting Krommenie

 

(bron Sporting Krommenie)Mis niets van de (technische) ontwikkelingen en activiteiten van de Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de publicaties van de KNVB. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


«   »