Sporting Krommenie doet aan teambuilding op het tennisveld

Gepubliceerd op 21 maart 2021 om 17:16

Daar waar er gisteren bij veel voetbalclubs getraind of onderling gevoetbald werd, zocht de Sporting Krommenie JO19-1 juist het gravelveld van tennisvereniging TC de Eendragt in Wormer op. De trainers/begeleiders Lars ten Broek en Ricardo van der Vaart hadden namelijk voor hun team een tennisles als teamuitje georganiseerd. Ricardo: "Het teamuitje stond eigenlijk al 3 maanden geleden gepland, maar door de corona maatregelen kon het niet eerder doorgaan.

 

Gelukkig konden we dan gisteren met 18 spelers eindelijk naar de tennisbaan. De jongens kregen daar een tennisles van Bas Klaassen van de Zaanse Tennisschool. Na eerst allerlei oefeningen te hebben gedaan, werden er uiteindelijk nog enkel partijtjes gespeeld. Bij de meesten bleek in ieder geval wel dat voetballers vaak ook een goed balgevoel hebben bij het tennissen. 

 

Het was in ieder geval in deze periode een welkome afwisseling van de trainingen en onderlinge oefenwedstrijden. De jongens hebben het enorm naar de zin gehad en het was dus een zeer geslaagde middag. Hopelijk kunnen we dit seizoen nog voetballen tegen een andere club, maar sowieso zullen we gaan kijken naar weer een ander teamuitje om te organiseren. Want het is belangrijk de binding te blijven houden met de jongens en ze op verschillende manier bezig te houden. En dan is zo'n middag met teambuilding zeker een ideale invulling."  


    Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia
    «   »