Ook wordt er weer volop oefenwedstrijden gespeeld

Gepubliceerd op 5 juni 2021 om 17:32

Het was heel lang wachten of er dit seizoen nog gevoetbald kon worden en uiteindelijk ging de seinen op groen voor de Regio Cup tot en met de O18. Helaas zijn er bij diverse clubs al of binnenkort meerdere velden niet meer beschikbaar vanwege het jaarlijkse onderhoud wat altijd rond deze maand gehouden wordt. Ook waren er door de clubs al activiteiten georganiseerd voor de komende weken, waardoor meedoen aan de Regio Cup niet haalbaar was. 

 

Dat gold onder andere voor KFC en Sporting Krommenie, maar dat neemt niet weg dat de spelers en trainers evengoed deze periode heel graag weer willen voetballen. Dus waren de trainers de afgelopen week druk in de weer om oefenwedstrijden te regelen. Bij KFC stonden vanmorgen dan ook de nieuwe O13 teams van KFC (nu nog o12-2) en Sporting Krommenie (nu nog o11-1) tegen over elkaar. Zo werd er niet alleen eindelijk weer gevoetbald tegen een andere club, maar stond het vizier van de spelers en met name de trainers al enigszins op volgend seizoen.

 

Na een leuke wedstrijd waarin de teams vooral in de tweede helft aan elkaar gewaagd waren, regelde de trainers meteen maar een rematch voor volgende week, maar dan bij Krommenie voordat ook daar de velden niet meer bespeelbaar zijn. 

 

Regel ook je oefenwedstrijden via Voetbal Varia. Meld je hier aan voor de speciale facebook groep!


Mis niets van de activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de  Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de berichten vanuit de KNVB over de Corona of volgend seizoen. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


Lees ook: voetbal varia kalender voor alle activiteiten en belangrijke data knvb«   »