SVA VR winnaar 5e periode Super Cup

De competitie was al enkele weken afgelopen, maar vorige week werd tijdens de FEBO Zaanstad Cup alsnog de Periodebal uitgereikt aan SVA VR. De ploeg had in de 5e periode van de Voetbal Varia Super Cup het beste doelsaldo van alle ploegen in de Zaanstreek

Lees meer »

SVA beste doelsaldo in 5e periode en eindstand Super Cup

Waar vv Assendelft VR bij de vrouwen de beste ploeg was in de Voetbal Varia Super, was dat bij de heren, SVA Assendelft. Het team van Jeroen Beukman  had met +67 het beste doelsaldo in de Zaanstreek. Op ruime afstand volgden Hercules Zaandam (+37) en de winnaar van vorig seizoen Fortuna Wormerveer (zat) (+32)

Lees meer »

ZVC'22 JO08 en SVA JO09 winnaars 123inkt.nl Zaanstad PupCup

De 123inkt.nl Zaanstad PupCup voor de JO08 en de JO09 stond eigenlijk voor de openingsavond van het 5-daagse toernooi gepland. Terwijl de eerste wedstrijden al bezig waren, gooide regen en onweer helaas roet in het eten. Op de slotdag was er gelukkig nog ruimte in het programma, dus zaterdagochtend kwamen de talenten alsnog/weer in actie.

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Geslaagd SVA Lynx Jeugd Toernooi!

Normaal gesproken wordt het SVA Lynx Toernooi op 2 dagen (ook 2e Paasdag) gespeeld, maar dit jaar is er voor gekozen om alle wedstrijden op zaterdag af te werken. Maar liefst 92 teams vanuit de Zaanstreek en omgeving, verdeeld over 23 poules kwamen vandaag op een zonovergoten complex in Assendelft in actie.

Lees meer »

SVA- Pubquiz weer groot succes!

De Club van 50, de evenementencommissie van SVA organiseerde afgelopen vrijdag de SVA-Pubquiz. Maar liefst 140 deelnemers zorgden voor een werkelijk bomvolle kantine en een zeer geslaagde avond

Lees meer »

SVA zorgt voor primeur met dubbelslag 3e periode Super Cup

Het was eigenlijk al na de speelronde in het weekend van 11 en 12 februari wel bekend, maar officieel moest er nog gewacht worden op enkele inhaalwedstrijden die er de laatste weken op het programma stonden. Zoals verwacht brachten die wedstrijden geen verandering meer in de top van de klassementen en daarmee zorgde SVA voor een primeur in de Voetbal Varia Super Cup. Zowel bij de heren als de vrouwen scoorde SVA het beste doelsaldo in de 3e Periode.

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Bij de jongste jeugd is het seizoen opgedeeld in 4 fasen, waarbij de teams elke fase weer opnieuw ingedeeld worden zodat iedereen op een gelijkmatig niveau kan voetballen. De korte 3e fase is dit weekend alweer afgelopen, voordat de voorjaarsvakantie begint. Ook in de Zaanstreek zijn er meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »