SVA- Pubquiz weer groot succes!

De Club van 50, de evenementencommissie van SVA organiseerde afgelopen vrijdag de SVA-Pubquiz. Maar liefst 140 deelnemers zorgden voor een werkelijk bomvolle kantine en een zeer geslaagde avond

Lees meer »

SVA zorgt voor primeur met dubbelslag 3e periode Super Cup

Het was eigenlijk al na de speelronde in het weekend van 11 en 12 februari wel bekend, maar officieel moest er nog gewacht worden op enkele inhaalwedstrijden die er de laatste weken op het programma stonden. Zoals verwacht brachten die wedstrijden geen verandering meer in de top van de klassementen en daarmee zorgde SVA voor een primeur in de Voetbal Varia Super Cup. Zowel bij de heren als de vrouwen scoorde SVA het beste doelsaldo in de 3e Periode.

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Bij de jongste jeugd is het seizoen opgedeeld in 4 fasen, waarbij de teams elke fase weer opnieuw ingedeeld worden zodat iedereen op een gelijkmatig niveau kan voetballen. De korte 3e fase is dit weekend alweer afgelopen, voordat de voorjaarsvakantie begint. Ook in de Zaanstreek zijn er meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Weer Jeugdcup voor derby Sp.Krommenie-SVA

Komende zondag weekend staat weer de derby tussen Sporting Krommenie en SVA op het programma. De thuisploeg staat op een 11e plaats en kan een stunt tegen de koploper goed gebruiken. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren beide clubs weer de Jeugd Cup 2023, waarbij meerdere jeugdteams in 7 wedstrijden op 4 verschillende velden tegen elkaar gaan strijden. De eerste wedstrijd begint om 12.30 uur en club met de meeste overwinningen wint de Jeugd Cup Beker

Lees meer »

Trainers SVA slagen voor juniorencursus

Vorige week is bij SVA de cursus KNVB Juniorentrainer afgerond. Na 9 cursusavonden die bestonden uit zowel theorie als praktijk onderdelen hebben de trainers Mats Houthuijse, Mats Meijer, Ties Kramer, Jort van der Veekens, Robert van Linden en Michel Platell hun certificaat binnen gehaald.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

SVA blijft in de winterstop in Nederland

SVA beleefde een zeer goede eerste seizoenshelft. De ploeg van Jeroen Beukman, die deze week zijn contract met een jaar verlengde (lees hier) is momenteel de koploper in de 3e klasse zondag. In 10 wedstrijden werd er maar 2 keer gelijk gespeeld en met 26 punten heeft het 3 punten voorsprong op de naaste belager VSV en 6 punten voorsprong op Hercules Zaandam en Zwanenburg.

Lees meer »