Trainers SVA slagen voor juniorencursus

Vorige week is bij SVA de cursus KNVB Juniorentrainer afgerond. Na 9 cursusavonden die bestonden uit zowel theorie als praktijk onderdelen hebben de trainers Mats Houthuijse, Mats Meijer, Ties Kramer, Jort van der Veekens, Robert van Linden en Michel Platell hun certificaat binnen gehaald.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

SVA blijft in de winterstop in Nederland

SVA beleefde een zeer goede eerste seizoenshelft. De ploeg van Jeroen Beukman, die deze week zijn contract met een jaar verlengde (lees hier) is momenteel de koploper in de 3e klasse zondag. In 10 wedstrijden werd er maar 2 keer gelijk gespeeld en met 26 punten heeft het 3 punten voorsprong op de naaste belager VSV en 6 punten voorsprong op Hercules Zaandam en Zwanenburg.

Lees meer »

Jeroen Beukman ook volgend seizoen trainer SVA

Technisch Commissielid van SVA, Marc Verschoor is verheugd om te melden dat het contract met hoofdtrainer Jeroen Beukman en assistent trainer Mart van Geldrop met een jaar is verlengd. Jeroen Beukman kwam afgelopen zomer over van Fortuna W. en kent met de selectie 1 en 2 een zeer goede 1e seizoenshelft, terwijl ook het 3e elftal beter begint te draaien. Het 2e elftal werd kampioen in de najaarscompetitie en gaat na de winterstop proberen promotie naar de 1e klasse af te dwingen. Het vlaggenschip kende een goede voorbereiding en is momenteel koploper in de zondag 3e klasse met veelal ook goed voetbal. Het bestuur van SVA was er dan ook snel uit dat ze wilde verlengen met Jeroen Beukman en ook de hoofdtrainer gaf aan dat hij zich helemaal op zijn plek voelt en nog veel rek ziet in de groep. Hij wild daarom ook graag verlengen maar dan wel met de huidige staf. Afgelopen dinsdag zijn uiteindelijk de handtekeningen onder de nieuwe contracten gezet

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Kampioenen 1e fase competitie

Het seizoen is nog maar net begonnen of de 1e fase van de competitie is al weer bijna afgelopen en dus worden ook de kampioenschappen beslist. Ook in de Zaanstreek zijn er weer diverse kampioenen die gehuldigd zijn. Hieronder foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »