Laatste seizoen als trainer voor Joeri Houniet bij SVA

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 17:05

Op de pagina van SVA selectie valt te lezen dat trainer Joeri Houniet bezig is aan zijn laatste seizoen als trainer bij de 3e klasser SVA Assendelft. Door de drukke werkzaamheden bij de KNVB, waar hij Senior medewerker Voetbalontwikkeling is,  valt de trainerspositie niet langer meer te combineren. 

 

Joeri Houniet, die bezig is aan zijn vierde seizoen als trainer van SVA Assendelft, heeft dan ook aangegeven zijn contract niet te verlengen. Wel zal hij in een andere (technische) functie verbonden blijven aan de club. Over de precieze invulling wordt nog gesproken. 

 

SVA Assendelft is het huidige seizoen goed begonnen met 12 punten uit 6 wedstrijden. Dit weekend speelt de ploeg de belangrijke derby tegen Sporting Krommenie (7-15) om de aansluiting met de topploegen te behouden. De selectie en de trainer is er in ieder geval alles aan gelegen om er samen een goed seizoen van te maken.     

 

(bron NHD / foto Michael Bruins)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »