Meerdere versterkingen voor SVA

Gepubliceerd op 13 juni 2022 om 21:45

Aanstaande woensdag 15 juni is de laatste dag dat spelers zich kunnen inschrijven bij een andere club. Langzamerhand worden de mutaties in de selecties in de Zaanstreek bekend.

 

Terwijl het eerste elftal van SVA nog steeds in strijd is om een een promotieplaats naar de 2e klasse, is er achter de schermen de afgelopen periode hard gewerkt aan de selectie voor het nieuwe seizoen. Eerder werd al bekend dat door de (kwalitatieve) grootte van de groep er volgend jaar 3 selectie teams zullen zijn onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Jeroen Beukman en dat Gianluca Locatelli en Coen Nusse overkomen van Fortuna W. O23.

 

De huidige sterke selectie zal zo goed als intact blijven en zelfs nog verder versterkt worden. Ook Milan Ebbelaar komt over van Fortuna W. O23. en van de kampioen in de 3e klasse Saenden zullen Dani Beukman en Perry Plugge de overstap maken. De 6e versterking is Matthijs Hoogeveen, hij komt over van DEM. Tot slot zullen er vanuit de succesvolle O19 ook nog ongeveer 8-10 spelers doorschuiven naar de selectie. 

 

Overschrijvingen zaterdag selecties

Overschrijvingen zondag selecties

 


«   »