Nieuwe trainers én speler SVA -selectie

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 21:44

Ook bij SVA zijn ze al druk met de technische invulling voor volgend seizoen. Nadat eerder al gemeld was dat Jeroen Beukman de nieuwe hoofdtrainer zal worden, zijn ook de namen van de rest van de technische staf voor de selectie bekend gemaakt. 

De selectie zal volgend seizoen ook uitgebreid worden met een derde elftal, gezien de grootte van de selectie en de verwachtte doorstroom vanuit de jeugd de komende jaren. 

Voor het tweede elftal wordt Mart van Geldrop verantwoordelijk. Hij zal Kadir Yilmaz vervangen, die vier seizoenen trainer was bij SVA. Voor het nieuwe derde selectie elftal is Rene Beerpoot aangesteld.

 

De volledige staf van SVA zal er dan als volgt uit gaan zien: Jeroen Beukman (hoofdtrainer), Frank v Houts (assistent trainer), Mart v Geldorp, Rene Beerepoot en Marcel v Silfhout (keeperstrainer). Met Tjerk Conijn en Gitta Beerepoot-Schilder is ook de verzorging op orde voor komend seizoen.

 

SVA heeft de ambitie uitgesproken om in de komende jaren te willen promoveren. Iets wat gezien de grootte en stabiliteit binnen de vereniging absoluut mogelijk moet zijn. Daar hoort ook een goede selectie bij en na gesprekken met de nieuwe hoofdtrainer zal de huidige selectie voor volgend seizoen intact blijven. De selectie zal zelfs uitgebreid worden met de komst van Gianluca Locatelli. De speler is momenteel voornamelijk als spits actief in de succesvolle Fortuna W. o23.

 

Overschrijvingen zaterdag selecties

Overschrijvingen zondag selecties

 

(bron SVA)


«   »