Uitslag Rabo ClubSupport Actie bekend

Gepubliceerd op 3 november 2020 om 22:39

Meerdere clubs hebben afgelopen periode mee gedaan met de jaarlijkse Rabo ClubSupport Actie. Bij deze actie kon door leden van de Rabobank stemmen uitgebracht worden op diverse clubs en/of stichtingen. Afhankelijk van het aantal stemmen werd er een financiële bijdrage beschikbaar gesteld aan aan de deelnemende clubs. 

In de Zaanstreek deden oa Blauw Wit W. (€ 981,=), Assendelft (€2.722,=) , WSV'30 (€1.633,=) en SVA Assendelft (€3.930,=) mee. Er werd flink gestemd op de diverse clubs en alle clubs hebben met deze actie in ieder geval (weer) een flink bedrag opgehaald. 

Op deze manier heeft de Rabobank weer een bijdrage kunnen leveren aan het verenigingsleven. Voor de Rabobank is een club namelijk meer dan een club en daar wordt veel waarde aan gehecht. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. En met deze actie bieden zij een financiële ondersteuning aan clubs en/of stichtingen. Om de clubs sterker te maken, vooral nu maar ook in de toekomst!

 


«   »