Oranje Festival bij SVA Assendelft

Gepubliceerd op 11 juli 2022 om 21:16

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert SVA op zaterdag 22 mei vanaf 10 uur tot 12 uur een uniek Oranjefestival.

 

Oranjefestival

SVA werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. 

 

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

 

Aanmelden

Zowel leden als niet-leden tussen de 4 en 12 jaar kunnen zich voor dit evenement aanmelden. Meer informatie (over het aanmelden) voor het OranjeFestival vind je op de website van SVA Assendelft

 

Nieuw op Voetbal Varia: kalender met oa de activiteiten van de clubs in de Zaanstreek


Mis niets van de activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de  Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »