SVA betrekt Selectie bij Jeugd Mix-Toernooi

Gepubliceerd op 15 november 2020 om 17:18

Zaterdag 14 november was het weer druk op het complex van SVA. Voor de jongste jeugd werden er twee onderlinge toernooitjes georganiseerd. Eerst mochten de O8 & O9 lichting starten, waarna de O10 & O11 om 11:00 volgde. De begeleiding was in handen van de selectie van SVA, spelers van de O17/O19 en een aantal van de ‘vaste’ trainers en leiders. Door de senioren te betrekken bij de activiteiten van de jeugd blijft, naast het plezier voor de kinderen, zo ook de onderlinge binding tussen jeugd en senioren bestaan. 

 

SVA O8-O9

De jongens en meisjes startten helaas in de regen, maar van dat slechte weer was weinig te merken bij de spelers! De teams waren compleet willekeurig ingedeeld volgens het ‘gelijke kansen’ principe. Op de vijf verschillende veldjes werd er vooral heel veel gevoetbald in partijtjes van 6 tegen 6. Tussen al het voetbal-geweld door werden de kinderen ook nog getrakteerd op heerlijke krentenbollen en mandarijnen. Een top ochtend met veel mooie acties, prachtige doelpunten en blije gezichten! 

 

SVA O10-O11

Nadat de trainers heel even konden uitrusten, begon iedereen weer met volle energie aan het tweede deel van de ochtend; de O10 en O11! Deze jongens en meiden gingen een individueel toernooi spelen. Korte wedstrijdjes van 8 minuten, waarna elke speler na elke ronde weer willekeurig in een team werd ingedeeld. Er konden punten worden gescoord door wedstrijden te winnen en door doelpunten te scoren met het team. Ook tijdens dit toernooitje werden er prachtige doelpunten gescoord, mooie acties gemaakt en heel goed samengewerkt! Uiteindelijk had bijna iedereen wel een keertje met elkaar in het team gezeten. Na acht intensieve partijtjes bleek de einduitslag van onder tot boven dicht bij elkaar liggen, dus er kon wel geconcludeerd worden dat iedereen gewonnen, verloren en gescoord had!

 

Kortom, een zeer geslaagde voetbal ochtend. Ondanks alle beperkingen en dankzij iedereen zijn inzet, kunnen er toch leuke activiteiten georganiseerd worden!

 

(foto:website SVA)     


«   »