Assendelft VR winnaar Voetbal Varia Super Cup '22/'23

vv Assendelft VR was dit seizoen de grote winnaar in de Voetbal Varia Super Cup. De ploeg had het beste doelsaldo in de Zaanstreek met +89 en bleef daarmee nummer 2 WSV'30 VR (+65) ruim voor.  Op de 3e plek in het algemeen klassement eindigde SVA VR (zat) met +53. 

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

SVA 7 wint 1e Kelderklasse Toernooi bij vv Assendelft

Gisteren stond het complex van vv Assendelft in teken van het voetbal in de Kelderklasses van de competitie. Teams (van vrienden) waar de onderlinge verschillen qua voetbaltalent vaak erg groot zijn, maar wel één grote overeenkomst hebben....liefde voor het spelletje en de beroemde 3e helft. Gijs Huijpen, zelf speler van vv Assendelft 6, vond dat er ook voor deze teams (nog) meer aandacht mocht zijn en organiseerde daarom de 1e Kelderklasse Toernooi bij vv Assendelft.

Lees meer »

vv Assendelft VR winnaar 4e periode Super Cup

Afgelopen zondag werd voor de topper tegen nummer 2 Overbos de Voetbal Varia Periodebal uitgereikt aan vv Assendelft VR. De ploeg van trainster Martine van Pelt en coach Saskia Kortekaas had met 23 punten het beste doelsaldo in de 4e periode van de Super Cup. Eerder dit seizoen wonnen ze al de 1e periode en ook staan ze ruim bovenaan in het algemeen klassement met een voorsprong van 21 punten op nummer 2 WSV'30 VR. 

Lees meer »

Stan Snijders eerste aanwinst vv Assendelft

Jisper Stan Snijders (27) stapt het komende seizoen over naar vv Assendelft en wordt de eerste versterking voor de selectie van de nieuwe hoofdtrainer Guillaume Groot, die vorige week woensdag zijn contract met de club officieel ondertekende.

Lees meer »

Weer geslaagde voetbalquiz Assendelft

Maar liefst 19 teams deden er gisteravond mee aan de jaarlijkse Voetbal Quiz van vv Assendelft. Onder leiding van Erik Jan Aafjes en Frank Aafjes moesten de teams in 4 blokken in totaal 80 vragen beantwoorden over allerlei zaken die de afgelopen jaren in het voetbalnieuws was geweest.

Lees meer »