Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Zaaltoernooi voor jeugd vv Assendelft

Na enkele weken winterstop begint komend voor de meeste jeugdteams weer de competities. Dat wil niet zeggen dat de jeugd van vv Assendelft in deze periode heeft stil gezeten. In december werd er voor iedereen in de kantine al een zeer geslaagde Kerstgourmet georganiseerd en afgelopen woensdag ging de jeugd de zaal in.

Lees meer »

Assendelft ziet Lars Keppel volgend seizoen vertrekken naar Hollandia

Trainer Lars Keppel vertrekt met ingang van het nieuwe seizoen 2023/2024 naar vierde divisionist HVV Hollandia uit Hoorn. Dit is een promotie die de club de trainer van harte gunt en wenst hem dan hem ook alle succes bij zijn nieuwe club. Het vertrek is in goed overleg tot stand gekomen, al had Assendelft Lars Keppel graag nog iets langer bij de club ziet blijven. Nadat Alex Geernaert in 2021 startte bij derde divisionist ODIN’59 als vervolg op zijn trainerscarrière, is dit opnieuw een bewijs dat Assendelft een goede opstap is voor een trainer.

Lees meer »

Assendelft oa naar België ter voorbereiding 2e seizoenshelft

Na een zeer moeizaam verlopen eerste maanden van de competitie wist vv Assendelft in de 1e klasse zondag in 11 wedstrijden maar 7 punten te halen. Daarbij had de ploeg van Lars Keppel wel in meerdere wedstrijden de pech dat ze in de (absolute) slotfase nog dure tegentreffers moesten incasseren.

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Gerard Nol en Jan Schavemaker duo voorzitter vv Assendelft

Op de ledenvergadering van vv Assenelft werden er niet alleen diverse leden benoemd tot Erelid of Lid van Verdiensten, ook vonden er enkele wijzigingen plaats in het hoofdbestuur. Zo is onder andere Jan Schavemaker weer toegetreden tot het bestuur en zal hij de voorzittersrol samen met Gerard Nol gaan invullen.

Lees meer »

vv Assendelft benoemt ook Leden van Verdiensten

Onlangs werd bij vv Assendelft de Algemene Leden Vergadering gehouden en eerder werd al bekend gemaakt dat tijdens deze vergadering Piet de Boer gehuldigd werd voor zijn 80-jarig lidmaatschap en dat hij werd benoemd tot Erelid van de Club.

Lees meer »

Winnaar Periodebal Assendelft VR wil met prijzen naar 3e klasse

Zondag werd voorafgaand  aan de wedstrijd tegen KFC VR 2 de Periodebal overhandigd aan Assendelft VR. De ploeg van trainster Martine van Pelt en coach Saskia Kortekaas had in de Super Cup het beste doelsaldo in de 1e periode. Nummer 2 WSV'30 VR wist in de laatste speelronde nog wel met 10-0 te winnen, maar kwam evengoed nog tekort om het doelsaldo van+22 van Assendelft VR te overtreffen.

Lees meer »