Officiële opening kantine vv Assendelft

Gepubliceerd op 17 augustus 2021 om 17:37

De kantine van vv Assendelft heeft afgelopen periode een ware metamorfose ondergaan. Met de hulp van de Maandagochtend ploeg, vele vrijwilligers en meerdere sponsoren is er enorm hard gewerkt en het bestuur van vv Assendelft is zeer trots op de nieuwe kantine.

 

De club heeft wel een poos moeten wachten om de kantine officieel in gebruik te nemen en dat zal as zaterdag 21 augustus gaan gebeuren. Die middag speelt het tweede elftal van vv Assendelft om 13.30 uur tegen vvv Westzaan en het eerste elftal van de club speelt om 16 .00uur tegen ASV de Dijk. Aansluitend vindt om 18.00 uur de officiële opening van de kantine plaats door de voorzitter Gerard Nol.  Iedereen is van harte welkom, mits gezond en volledig gevaccineerd. Vanwege de huidige corona regels wordt er door vv Assendelft om de vacccinatie code in de corona check app gevraagd.

 

Voorafgaande aan de wedstrijd van de eerste elftal wordt er voor iedereen een muntje beschikbaar gesteld. Het muntje kan ingewisseld kan worden bij de foodtruck van Astrid van der Meer voor een overheerlijk broodje,  wat door vv Assendelft dus kosteloos wordt aangeboden. Het bestuur van vv Assendelft verwacht in ieder geval een mooie (voetbal) middag/ avond met een grote opkomst.

 

Lees ook: BBQ voor Maandagploeg en verbouwers kantine vv Assendelft

Lees ook: 27 en 29 augustus Koppiebar Toernooi vv Assendelft 

 

(persbericht vv Assendelft)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de publicaties van de KNVB  Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »