vv Assendelft neemt afscheid van Alex Geernaert

Gepubliceerd op 18 juni 2021 om 17:29

Het seizoen loopt voor selecties op zijn einde en dat is ook het moment dat clubs afscheid nemen van (hoofd)trainers, spelers of andere begeleiders. Zo werd er vorige week door vv Assendelft afscheid genomen van hoofdtrainer Alex Geernaert, die naar Odin'59 vertrekt. 

 

Bij het afscheid hield de vertrekkende hoofdtrainer nog een speech en keek hij terug op de statistieken, (sportieve) hoogtepunten en dieptepunten in zijn 3 jaar bij vv Assendelft. Daarnaast roemde hij de sfeer en organisatie bij vv Assendelft en bedankte hij diverse clubmensen in en rondom zijn selectie, waaronder elftalbegeleider Rob Baas, die ook niet verder zal gaan.  

 

Komend seizoen zal de eerste klasser onder leiding staan van Lars Keppel, die overkwam van Purmersteijn zaterdag. De club versterkte zich afgelopen periode met 5 nieuwe spelers en ook zullen er enkele spelers uit de talentvolle O19 aansluiten bij de selectie. De verwachting binnen de club is om met de brede selectie komend seizoen minimaal in de middenmoot mee te kunnen doen.

 

(bron/foto vv Assendelft)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »