Misha Salden geeft demonstratietraining trainers vv Assendelft

Gepubliceerd op 12 maart 2022 om 20:29

Dit seizoen organiseert de Technisch Coördinator van vv Assendelft Marco van Biljouw meerdere avonden waarop de trainers van de club bijeenkomen. Gisteravond was al weer de derde bijeenkomst die dit keer onder leiding stond van gasttrainer Misha Salden 

 

Waar de eerste twee avonden nog de nadruk lag op vooral de onderbouw van de jeugd, was het deze keer meer gericht op de bovenbouw. Misha Salden die momenteel de O16 van Ajax onder zijn hoede heeft, gaf de trainers samen met de spelers van de O15 en O14 een demonstratietraining. De trainers kregen weer de nodige handvatten aangereikt om de komende periode mee aan de slag te gaan. Daarnaast was er genoeg ruimte voor de trainers om vragen te stellen of onderling te overleggen over bepaalde trainingsonderwerpen. 

 

Marco van Biljouw was in ieder geval weer tevreden over deze "train de trainers" avond. "We merken dat de trainers leergierig zijn en dat ze ook steeds meer onderling gaan overleggen. En dan niet alleen op dit soort avonden, maar ook rondom de "gewone" trainingen en wedstrijden. Dat is een positieve ontwikkeling, die we alleen maar willen stimuleren. Komende periode willen we in ieder geval nog twee bijeenkomsten organiseren, maar ook tussentijds zullen we de trainers zo veel mogelijk ondersteunen"

 

(foto's vv Assendelft)


«   »