Toernooibeurs bij vv Assendelft

Gepubliceerd op 3 februari 2022 om 20:29

Ondanks dat we weer mogen voetballen en binnenkort alle competities hervat zijn, blijven het toch nog onzekere tijden. Je kunt merken dat clubs en trainers dan ook nog behoudend zijn met het plannen van activiteiten, laat staan van het organiseren en aanmelden van toernooien.

 

Onder andere vv Assendelft merkt dan ook dat de inschrijvingen voor het eigen jeugdtoernooi achterblijven op wat ze de voorgaande edities gewend waren. Aangezien ze beseffen dat ze niet de enige club zijn die daar mee te maken heeft, zal vv Assendelft een Toernooibeurs gaan organiseren.

 

Woensdag 2 maart om 19.30 zijn clubs welkom in de kantine van vv Assendelft om haar eigen te toernooi te promoten en/of in te schrijven voor toernooien. Door het persoonlijke contact bijvoorbeeld een ideale manier om meerdere teams in één keer uit te ruilen of ervaringen uit te wisselen.   

 

Per club kunnen zich maximaal 2 personen aanmelden, door een mail te sturen naar toernooi@vvassendelft.nl. Ook dan graag een telefoonnummer vermelden. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een consumptiebon voor koffie of thee

 

Bekijk hier het overzicht met meer dan 45 jeugdtoernooien (j/m) voor de komende maanden


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »