Uitslag Rabo ClubSupport Actie bekend

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 22:12

Meerdere clubs hebben afgelopen periode mee gedaan met de jaarlijkse Rabo ClubSupport Actie. Bij deze actie kon door leden van de Rabobank stemmen uitgebracht worden op diverse clubs en/of stichtingen. Afhankelijk van het aantal stemmen werd er een financiële bijdrage beschikbaar gesteld aan aan de deelnemende clubs. 

 

Afgelopen zaterdag werden er bij WSV'30 de cheques uitgedeeld aan de deelnemende verenigingen. In de Zaanstreek deden oa Blauw Wit W. (€ 533,71), Assendelft (€2.236,29) , WSV'30 (€1.300,93,=) en SVA Assendelft (€2.246,80) en ZCFC (€ 270,96) mee. Er werd flink gestemd op de diverse clubs en alle clubs hebben met deze actie in ieder geval (weer) een flink bedrag opgehaald, die ze kunnen besteden aan diverse projecten binnen de club. 

 

Op deze manier heeft de Rabobank weer een bijdrage kunnen leveren aan het verenigingsleven. Voor de Rabobank is een club namelijk meer dan een club en daar wordt veel waarde aan gehecht. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. En met deze actie bieden zij een financiële ondersteuning aan clubs en/of stichtingen. Om de clubs sterker te maken, vooral nu maar ook in de toekomst!

 

Foto links Elzo Regeling van Blauw Wit W en rechts Iede Wakker van ZCFC

 

(foto's van Blauw Wit W en ZCFC)


«   »