Deelname COOP-actie levert Assendelft groot bedrag op

Gepubliceerd op 21 november 2020 om 22:31

Vanmorgen heeft Marcel Sengers namens Assendelft een cheque ontvangen van de Coop voor de statiegeldactie. Afgelopen kwartaal kon er statiegeld bonnetjes gespaard worden bij COOP. Aan het eind van de periode werd het totaal gespaarde bedrag ook nog eens verdubbeld door COOP. De opbrengst van deze actie was maar liefst € 1.653,80. Het geld staat ook gelijk op de rekening, dus Coop bedankt. Assendelft kreeg in ieder geval veel steun bij deze actie, landelijk gezien kwamen ze met dit bedrag van alle 350 Coop winkels zelfs op een zesde plaats. 

 

ELK KWARTAAL COOP ACTIE

Bij de COOP geloven ze in de kracht van ‘samen’ zet je je in voor elkaar. Voor de straat, voor de buurt. Dat vinden ze bij COOP belangrijk. Daarom kunnen COOP klanten hun statiegeld doneren aan een goed doel. En COOP verdubbelt vervolgens het gedoneerde bedrag! Zo hebben ze de afgelopen jaren in totaal al 1,6 miljoen euro gedoneerd aan goede doelen. Iedereen kan een goed doel of vereniging uit de buurt online aanmelden. Als het goede doel of vereniging aan bepaalde criteria voldoet, kan het geselecteerd worden om mee te doen aan de actie. Elk kwartaal begint er weer nieuwe actie waarvoor het geselecteerd kan worden en een aanmelding blijft 18 maanden geldig.

 

Assendelft was in ieder geval blij dat ze mee gedaan hebben met deze actie en bedankt ook iedereen voor deze gigantische opbrengst! 

 

 


«   »