Ook tweede Afsluitdag jeugd vv Assendelft zeer geslaagd

Gepubliceerd op 13 juni 2021 om 17:19

Vorige week organiseerde vv Assendelft een Afsluitdag voor de O16 tot en met de O19, gisteren was het de beurt aan de O11 tot en met de O15. Terwijl de meeste teams eerder op de dag nog in actie kwamen voor de Regio Cup, werden de spelers en speelsters in de middag weer op het complex verwacht.

 

Eerst werd de grote groep nog opgedeeld in kleine groepjes en moesten ze diverse Bootcamp-onderdelen volbrengen. Daarna kon iedereen een welkome verkoeling opzoeken en ging de groep het water op voor een rondje op een Sup. Sommige gingen alleen op een kleine Sup en anderen kozen juist weer voor de grote Sup om daar gezamenlijk met een groepje op te kunnen zitten. Na veel waterplezier ging iedereen langzaamaan weer terug naar het complex waar inmiddels een heerlijke BBQ voor iedereen klaar stond.  

 

Mede geholpen door het prachtige weer, maar vooral door ieder zijn/haar enthousiasme en inzet werd ook deze tweede Afsluitdag bij vv Assendelft weer een groot succes.  

 

Volgende week  wordt de laatste Afsluitdag georganiseerd voor de Rovers tot en met de O10. Zij zullen eerst allerlei voetbalspelletjes gaan doen op het complex om daarna ook met z'n allen te gaan genieten van een BBQ.     

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 

 

(foto's vv Assendelft met toestemming gedeeld)


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »