Geslaagde eerste Afsluitdag jeugd vv Assendelft

Gepubliceerd op 7 juni 2021 om 21:00

Terwijl zaterdag juist de bal weer ging rollen voor onder andere de eerste speelronde van de Regio Cup, werd er bij vv Asendelft de eerste van drie Afsluitdagen voor de jeugd georganiseerd. Door de lange onzekerheid of er nog wel gespeeld kon worden dit seizoen had de jeugdcommissie deze activiteiten alvast gepland.

 

De jongens en meiden van de O17 en O16 speelden daardoor eerst nog hun Regio Cup wedstrijd om later op de dag samen met de O19 weer bij vv Assendelft te verzamelen. Eerst werd er nog ouderwetse prikslee wedstrijden gehouden en daarna ging de groep Paintballen. Nadat iedereen zich goed kon uitleven op elkaar, wachtte bij terugkomst voor iedereen nog een afsluitende BBQ. 

 

Volgende week is het de beurt aan de volgende groep jeugdteams die het seizoen alvast gezamenlijk gaan afsluiten. Zij zullen eerst onder andere gaan subben en daarna kunnen ook zij aanschuiven voor een BBQ.     

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 

 

(foto's vv Assendelft met toestemming gedeeld)


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »