Afzien en plezier met de Bootcamp voor vv Assendelft JO19

Gepubliceerd op 15 mei 2021 om 21:06

De JO19 van vv Assendelft blijft het naast de wekelijkse trainingen het zoeken in alternatieve activiteiten. Eerder kregen ze al de basis beginselen van het tennis bijgeleerd met een tennisclinic, vandaag stond er een heuse BootCamp op het programma.

 

De Bootcamp stond onder leiding van Lex Constant van TC-Sports. Op en rondom het voetbalveldje achter de tennisvereniging van Assendelft werden na een korte introductie 12 spelers en trainer Friso Wilbrink flink onder handen genomen. Leider Tom Spanjaard had er voor gekozen om de foto's en de mentale begeleiding voor zijn rekening te nemen. De groep moest verschillende (kracht) oefeningen met en zonder gewichten afwerken en uiteindelijk werden er ook nog de nodige meters afgelegd. Ondanks dat het af en toe flink afzien was voor de jongens én de trainer was er onderling in ieder geval weer veel plezier en was er weer sprake van een geslaagde activiteit.  

 

Tom Spanjaard: "Voor de rest van het seizoen is het de planning dat we tot eind mei trainen en zoals het qua maatregelen het er nu uit ziet, zullen we het seizoen dan 5 juni met elkaar gaan afsluiten. Vanuit vv Assendelft is er een afsluitdag georganiseerd en dan gaan we samen met de JO17 en JO16 paintballen en BBQ-en. Mocht de Regio Cup voor de jeugd toch nog wel doorgaan dan zullen we in juni uiteraard wel blijven trainen. Het is dus nog even afwachten hoe het gaat verlopen, maar voorlopig kunnen we sowieso weer even teren op vandaag!    

 

(foto's en info na overleg met Tom Spanjaard)


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »