Overschrijvingen Zaterdag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zaterdag-selecties die tot nu toe bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zondag-selecties)

Lees meer »

vvv Westzaan stopt met zondag-selectie

vvv Westzaan heeft de afgelopen 102 jaar veel meegemaakt op de zondag, maar vanaf komend seizoen maakt de club definitief de overstap naar de zaterdag. Westzaan gaat er vanuit dat de sportieve prestaties van de selectie met 3x een periodetitel in de laatste 3 seizoenen een mooie basis bieden voor sportief succes op de zaterdag.

Lees meer »

Geslaagd jeugdtoernooi vvv Westzaan

Ook bij vvv Westzaan stond vandaag het in het teken van het eigen jeugdtoernooi. Na weken voorbereiding was het de organisatie weer gelukt om diverse poules samen te stellen voor de pupillen tot en met de junioren. Onder de deelnemers ook meerdere teams van Zaanse clubs als SVA, Zaandijk, Sp.Krommenie, WSV'30 en Assendelft.

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

Westzaan wil weer starten met Dames team

Bij vvv Westzaan zijn er plannen om volgend seizoen weer te beginnen met een Dames senioren team. Aanstaande dinsdag 9 mei houdt de club dan ook een inloopavond van 19.00 uur tot 20.00 uur voor eventueel geïnteresseerde (oud-)speelsters.

Lees meer »

Weer zeer gezellige Pubquiz bij Westzaan

In eerste instantie zou er zaterdag bij vvv Westzaan een bier- en wijnproeverij georganiseerd worden, maar de organisatie besloot in de voorbereiding deze te verplaatsen naar een latere datum. Hiervoor in de plaats werd voor de 3e keer een Pubquiz in een volle kantine georganiseerd.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Nieuwe trainer voor Westzaan

Na ruim een half jaar neemt Milano van den Burg de taak van Hoofdcoach van Pieter van Netten over. Volgens Hoofd Technische Zaken Patrick Volkers was de chemie tussen Pieter en de selectie verdwenen en hebben ze in goed onderling overleg afscheid van elkaar genomen. Zijn opvolger wordt per direct Milano van den Burg. 

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »

Westzaan jeugdvoorzitter Sandra Lelieveld-Gorthuis ziet mooie uitdaging

Aan het einde van het seizoen 2021-2022 gaf de jeugdvoorzitter van Westzaan Laurence Berghouwer aan dat hij zijn functie bij de club na jarenlange inzet wilde neerleggen. Het bestuur vond het dusdanig jammer dat het intern naar een passende oplossing heeft gezocht. Na veelvuldig overleg werd er besloten dat hij zijn functie zou ruilen met Sandra-Lelieveld Gorthuis die ruim een jaar als secretaris actief was in het hoofdbestuur

Lees meer »