Weer zeer gezellige Pubquiz bij Westzaan

In eerste instantie zou er zaterdag bij vvv Westzaan een bier- en wijnproeverij georganiseerd worden, maar de organisatie besloot in de voorbereiding deze te verplaatsen naar een latere datum. Hiervoor in de plaats werd voor de 3e keer een Pubquiz in een volle kantine georganiseerd.

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Nieuwe trainer voor Westzaan

Na ruim een half jaar neemt Milano van den Burg de taak van Hoofdcoach van Pieter van Netten over. Volgens Hoofd Technische Zaken Patrick Volkers was de chemie tussen Pieter en de selectie verdwenen en hebben ze in goed onderling overleg afscheid van elkaar genomen. Zijn opvolger wordt per direct Milano van den Burg. 

Lees meer »

Eerste finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Woensdagavond werden de eerste wedstrijden gespeeld voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. Op een redelijk druk bezochte eerste avond kwamen poule 1 en 2 in actie. In poule 2 was KFC duidelijk de sterkste en met 9 punten en zonder tegentreffers plaatsten zij zich voor de finaleavond op 30 december. FC Zaanstreek ging op basis van het aantal gescoorde doelpunten ook door ten koste van Zaandijk

Lees meer »

Westzaan jeugdvoorzitter Sandra Lelieveld-Gorthuis ziet mooie uitdaging

Aan het einde van het seizoen 2021-2022 gaf de jeugdvoorzitter van Westzaan Laurence Berghouwer aan dat hij zijn functie bij de club na jarenlange inzet wilde neerleggen. Het bestuur vond het dusdanig jammer dat het intern naar een passende oplossing heeft gezocht. Na veelvuldig overleg werd er besloten dat hij zijn functie zou ruilen met Sandra-Lelieveld Gorthuis die ruim een jaar als secretaris actief was in het hoofdbestuur

Lees meer »

Programma Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi

Onlangs heeft de loting plaats gevonden voor de Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer. De 16 deelnemende teams zijn verdeeld over 4 poules. Zowel op woensdag 21 december als woensdag 28 december worden vanaf 19 uur de wedstrijden van 2 poules gespeeld.  Op vrijdag 30 december wordt vervolgens vanaf 18 uur de finale poule gespeeld. 

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Het is elk jaar weer een moment dat de clubs in de Zaanstreek de balans opmaken wat betreft de samenstelling van hun voor komend seizoen. Spelers die komen of spelers die gaan, maar ook spelers die uit de eigen jeugdteams doorstromen naar de selectie. 

Lees meer »

20 mei Bingo en Karaoke avond bij Westzaan

Het belooft vrijdag 20 mei weer een gezellige avond te worden in de kantine van vvv Westzaan. De evenementencommissie van de club organiseert die avond namelijk een Bingo. En alsof dat nog niet gezellig genoeg is, zal er aansluitend op de diverse Bingo-rondes de Karaoke te voorschijn gehaald worden. 

Lees meer »

Feestprogramma 100-jarig Westzaan

Na een jaartje uitstel kan vvv Westzaan binnenkort eindelijk haar 100-jarig jubileum vieren....Woensdag 22 juni t/m zondag 26 juni staat met diverse (feest)activiteiten in het teken van dit prachtige jubileum.

Lees meer »

Zondag speldag voor de jeugd Westzaan

As zondag 10 april organiseert Westzaan een leuke speldag voor haar jeugdleden. De club heeft hiermee een goede bestemming gevonden voor de opbrengsten vanuit de Grote Club Actie eerder dit seizoen. Ook zal diegene die destijds de meeste loten had verkocht nog gehuldigd worden.Voor de jongste jeugd (Jo8 t/m Jo10) staan er in de ochtend van 09:30 uur tot 11:30 uur allerlei leuke spelletjes op het programma staan....en is er ook noge een zoektocht naar het Gouden Ei. Als afsluiting van de ochtend is er voor iedereen nog wat lekkers.De oudere jeugd (Jo11 t/m Jo19 + Mo15/19) gaan vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur onder andere Bubble voetbal en Archery Tag spelen.De jeugdleden en eventueel de ouders kunnen daarna nog het eerste elftal aanmoedigen in haar wedstrijd tegen Geel Wit'20. Het beloofd dus weer een drukke en gezellige dag te worden op het complex van Westzaan 

Lees meer »