vvv Westzaan heeft trainersstaf meiden compleet

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 18:12

vvv Westzaan had deze week week goed nieuws op het trainersvlak. Hoofd Technische Zaken Patrick Volkers kon namelijk bekend maken dat de trainersstaf voor de meidenafdeling voor komend seizoen compleet is.

Voor komend seizoen zijn de trainers:

Patrick de Jong (46) heeft al jaren meerdere functies binnen vvv Westzaan en staat komend seizoen te popelen om de MO15 onder zijn hoede te nemen.

Helemaal nieuw bij vvv Westzaan zijn Lissa Wemmers en Angel Frankel. Beide dames zijn afkomstig uit Amsterdam, hebben hun eerste voetbaltalenten laten zien bij HBOK en hebben dit jaar hun opleiding Sport en Bewegen met succes afgerond. Zij staan klaar om een eventuele MO16 naar successen te brengen, maar samen zullen ze tevens voor de groep JO16 gaan staan.

Nicky van Es kwam 2 jaar geleden bij de club. Na een jaar actief in de selectie te hebben gevoetbald,  trainde hij vorig jaar al de JO15. Aankomend seizoen is hij verantwoordelijk voor de MO19 met als grootste uitdaging om binnen een paar jaar weer een Vrouwen1 op de been te krijgen.

 

Foto vlnr: Patrick de Jong, Lissa Wemmers, Angel Frankel, Nicky van Es

 

(bron/foto vvv Westzaan)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »