Unieke jubileum munt bij vvv Westzaan

Gepubliceerd op 31 mei 2021 om 15:46

13 juni bestaat vvv Westzaan 100 jaar en speciaal voor deze mijlpaal brengt de club een unieke Jubileum munt uit. De munten, waarvan er maar 100 worden zijn gemaakt, zijn ontworpen met het vvv Westzaan- en jubileum logo. De munten zijn genummerd en het nummer van de munt is gekoppeld aan de trotse bezitter.

 

Leden, sponsors of trouwe supporters kunnen zich vanaf zaterdag 12 juni om 23.59 uur voor €100,= inschrijven om één van de 100 munten te bemachtigen en daarmee ook de club te steunen. 

De eigenaren van de jubileum munten worden niet alleen vereeuwigd op het jubileumbord, maar zij ontvangen ook nog een unieke jubileum bierpul. Deze bierpul is ook genummerd en wordt achter de bar bewaard. Bij thuiswedstrijden van het eerste elftal is, op vertoon van het jubileum munt, het eerste biertje in de bierpul gratis van de club!  

 

(bron vvv Westzaan)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »