Westzaan is vooral haar vrijwilligers en leden dankbaar

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 21:48

In deze tijd van het jaar, blikken de Zaanse voorzitters op hun clubpagina's vaak even terug of juist vooruit bij alle ontwikkelingen rondom hun vereniging.

 

Ook jeugdvoorzitter Laurence Berghouwer en voorzitter Dirk Schreuder van Westzaan richtten zich afgelopen dagen gezamenlijk nog tot hun leden:  

 

"Afgelopen seizoen hebben we met de hele vereniging ons best gedaan om zoveel mogelijk het voetbal mogelijk te maken. Het begon hoopvol, maar sinds het virus weer om zich heen begon te grijpen mochten er wederom geen toeschouwers bij thuiswedstrijden aanwezig zijn. Op een gegeven moment was zelfs trainen na 17.00 uur niet meer mogelijk.

We zijn er als vereniging trots op dat wij in de weekenden de kleedkamers, kantine etc. zoveel mogelijk open konden houden. Ondanks dat er niet meer getraind mocht worden, spatte de spelvreugde er bij de teams gelukkig nog steeds vanaf. Zo hebben we dit seizoen alweer 2 teams die zichzelf kampioen mogen noemen, de Jo13 en Jo14.

Maar ook hebben diverse teams samen met hun trainer en/of coach alles op alles gezet om ondanks de volle agenda’s rondom werk, school en familie toch samen te kunnen trainen. Hulde hiervoor!

Helaas gaat de nieuwjaarsreceptie door de geldende restricties niet door. Zodra de gelegenheid zich voordoet en er weer samen geproost mag worden,  zal dit zsm georganiseerd worden. Dan maken we er met zijn allen alsnog een mooi feest van. In juni hopen we iedereen in ieder geval te kunnen begroeten bij de festiviteiten rondom ons 100-jarig bestaan (12 juni bestaan we alweer 101 jaar) en wij dat onze Zondag 1 gaat promoveren naar de derde klasse. De eerste stappen hiernaartoe zijn gezet

 

Wat zijn wij als bestuur zijnde blij met de inzet van de vele vrijwilligers of ze nu een gastheer of dame zijn van ons complex, als trainer/coach langs de lijn of als scheids- of grensrechter in het veld staan. Wij willen iedereen en alle leden van Westzaan bedanken voor jullie support het afgelopen seizoen, samen zijn we er in geslaagd om ondanks corona het jaar 2021 sportief te eindigen. Wij hopen dat we vanaf nu toch weer een beetje positief naar 2022 kunnen uitkijken"

 

Lees ook: de trainers over de verwachtingen en verrichtingen van de Zaanse clubs 

(bron Wesztaan)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »