Geslaagde Paas-speldag voor jeugd Westzaan

Gepubliceerd op 10 april 2022 om 07:23

Vandaag werd er bij vv Westzaan, met de opbrengsten van de Grote Club Actie eerder dit jaar,  voor de jeugdleden een leuke Paas-speldag georganiseerd. 

 

De jongste jeugd (Jo8 t/m Jo10) begonnen vanmorgen met enkel voetbalspelletjes voordat ze allemaal chocolade- en gouden eieren mochten zoeken. Alle spelers hadden sowieso een grote zak gevuld met gevonden eieren. Daarna werd er samen met de Paashaas nog een grote partij gespeeld. Als afsluiter stond er in de kantine nog voor iedereen een heerlijk portie poffertjes klaar. Ook werd er nog een grote chocolade Paashaas uitgereikt aan diegene die de meeste eieren had gevonden


In de middag was het de beurt aan de oudere jeugd (Jo11 t/m Jo19 + Mo15/19) . In samenwerking met TC Sports stond er voor hun een onder andere Bubble voetbal en Archery Tag op het programma.

De jeugdcommissie sprak in ieder geval van een geslaagde dag voor de jeugd, ook gezien de vele positieve reacties van de spelers én de ouders. 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »