Zondag speldag voor de jeugd Westzaan

Gepubliceerd op 5 april 2022 om 07:23

As zondag 10 april organiseert Westzaan een leuke speldag voor haar jeugdleden. De club heeft hiermee een goede bestemming gevonden voor de opbrengsten vanuit de Grote Club Actie eerder dit seizoen. Ook zal diegene die destijds de meeste loten had verkocht nog gehuldigd worden.

Voor de jongste jeugd (Jo8 t/m Jo10) staan er in de ochtend van 09:30 uur tot 11:30 uur allerlei leuke spelletjes op het programma staan....en is er ook noge een zoektocht naar het Gouden Ei. Als afsluiting van de ochtend is er voor iedereen nog wat lekkers.

De oudere jeugd (Jo11 t/m Jo19 + Mo15/19) gaan vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur onder andere Bubble voetbal en Archery Tag spelen.

De jeugdleden en eventueel de ouders kunnen daarna nog het eerste elftal aanmoedigen in haar wedstrijd tegen Geel Wit'20. Het beloofd dus weer een drukke en gezellige dag te worden op het complex van Westzaan 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »