Belactie Vriendenloterij voor LED bord vvv Westzaan

Gepubliceerd op 3 maart 2022 om 22:15

vvv Westzaan wil graag het al prachtige complex nog verder verfraaien en daarvoor staat een LED-scorebord hoog op verlanglijstje. Om dit te kunnen financieren, zal de club een Vriendenloterij belactie gaan houden. 

 

Maandag 14 maart zullen bestuurders en andere vrijwilligers de leden en betrokkenen telefonisch benaderen of ze ook willen deelnemen aan de Vriendenloterij. Voor elke nieuwe lot dat tijdens de belactie verkocht wordt, ontvangt vvv Westzaan naast een éénmalige bijdrage ook nog eens elk kwartaal 40% van de opbrengst van deze verkochte loten.

 

Alle (bestaande) deelnemers aan de Vriendenloterij kunnen overigens zelf er voor kiezen om ook zijn/haar favoriete club financieel te ondersteunen. 40% van de opbrengst gaat dan naar de club. (meer informatie)

 

Voor de clubs is het naast een belactie ook mogelijk om in aanmerking te komen voor Club van de Week 2022. De geselecteerde clubs ontvangen dan €5.000,= voor de clubkas.  (meer informatie)

 

(bron vvv Westzaan / Vriendenloterij)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »