Streetkings laten ook hun Straatvoetbal Skills zien bij Westzaan

Gepubliceerd op 18 april 2021 om 17:17

Dit weekend streken de straatvoetballers van Streektkings lang bij de jeugdafdeling van vvv Westzaan. In twee groepen kregen de spelers en speelsters de basistrucs van het straatvoetbal bijgeleerd van onder ander de Straatvoetbal Legende Edward van Gils. Eerst was het de beurt aan de spelers en speelsters van de JO10 tot en met de JO13 en later mochten de JO15, JO16, MO15 en MO17 laten zien waar toe zij in staat waren. In totaal waren er ongeveer 40 spelers en speelsters aanwezig en zij waren allemaal zeer enthousiast over de trucs en de panna's die de straatvoetballers lieten zien. 

 

Ook bij vvv Westzaan begon de clinic met 2 tegen 2 wedstrijdjes tegen de straatvoetballers van Streetkings, waarna iedereen meerdere oefeningen gebaseerd op dribbelen en afronden moesten doen. Op het moment dat bleek dat alle spelers en speelsters de oefeningen aardig onder de knie hadden, werd de clinic afgesloten met een toernooitje op kleine veldjes met kleine doeltjes. Het was voor velen e een ideaal moment om te laten zien wat ze geleerd hadden. Na afloop kregen alle deelnemers bij de clinic van vvv Westzaan weer een speciale certificaat uitgereikt. Het was volgens de organisatie bij vvv Westzaan in ieder geval zeker weer een geslaagd evenement voor de jeugd en zeker voor herhaling vatbaar! 

 

(foto's en info na overleg met vvv Westzaan)


    Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

     

    (gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
    «   »