Programma Freek Hypotheek Toernooi WSV'30

Volgende maand vindt op 24, 25 en 27 augustus het  jaarlijkse Freek Hypotheek toernooi weer plaats, dat zoals gebruikelijk gespeeld wordt op het vertrouwde WSV’30 complex. Een langlopende traditie wordt voortgezet en de organisatie is verheugd dat er opnieuw een aantrekkelijk toernooi georganiseerd is voor de 1e en 2e teams.

Lees meer »

Overschrijvingen Zaterdag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zaterdag-selecties die tot nu toe bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zondag-selecties)

Lees meer »

Overschrijvingen Zondag selecties '23/'24

15 juni was de deadline voor de overschrijvingen van spelers in de A-categorie. Hieronder het overzicht met de overschrijvingen / mutaties bij de Zondag-selecties die tot nu toe bij Voetbal Varia bekend zijn. Lijst zal eventueel aangevuld worden (klik hier voor de overschrijvingen bij de zaterdag-selecties)

Lees meer »

Kampioenen in de Zaanstreek

Het seizoen is bijna afgelopen en daarmee lopen de (voorjaar)competities ten einde. Ook in de Zaanstreek zijn er weer meerdere ploegen die kampioen zijn geworden. Hieronder komen de foto's van de teams die bovenaan zijn geëindigd.

Lees meer »

WSV'30 sluit zich aan bij de AZ voetbalschool

WSV'30 heeft zich aangesloten met de AZ Voetbalschool. Namens de club zette Rob Luttik en Marciano Sleeswijk dinsdag hun handtekening in het AFAS StadionDe AZ Voetbalschool is een samenwerking tussen AZ en amateurverenigingen in de regio. Door kennis te delen wordt het voetbalniveau in Noord-Holland en daarbuiten gezamenlijk naar een hoger plan getild.Nieuwe stappen zetten;WSV '30 hoopt zich de komende jaren steeds verder te ontwikkelen op het gebied van jeugdopleiding. De amateurclub beschikt over een eigen voetbalschool waar kinderen enkele keren per jaar de kans krijgen om extra oefenstof tot zich te nemen. Door de samenwerking aan te gaan met AZ, hoopt de club nieuwe stappen te zetten.Sleeswijk: 'Willen de prestatieve kant op'"We zijn een club waar veel mensen voetballen die uit het dorp Wormer zelf komen. Een club met een dorps karakter dus. Tegelijkertijd willen we met onze jeugdopleiding meer de prestatieve kant op". "Op onze eigen manier waren we daar al mee bezig. Eens in de zes weken snijden we bij een trainersoverleg een thema aan waarbij we kijken hoe we dit trainbaar kunnen maken. Daarmee gaan we dan aan de slag."'Fijn om kijkje in de keuken te krijgen'"We willen professionaliseren door bijvoorbeeld onze trainers beter op te leiden. Dat hopen we onder meer te doen door de samenwerking die we nu aangaan. We vinden het fijn dat we op deze manier een kijkje kunnen krijgen in de keuken van AZ. Wat onze interesse bijvoorbeeld heeft, is: hoe gaan zij om met verschillende ondergronden? AZ besteedt hier veel aandacht aan en we hopen hier lering uit te trekken. Zeker in de tijd van kunstgrasvelden zijn het nuttige lessen.Bron www.az.nl

Lees meer »

WSV'30 versterkt zich met Jerichio Valentijn

Voor volgend seizoen heeft 3e klasser WSV’30 talent Jerichio Valentijn aan zich weten te binden. Jerichio Valentijn, 23 jaar is een talentvolle verdediger, die twee jaar in het buitenland heeft gespeeld bij APEA Akrotiri (Cyprus) en Spartak Varna (Bulgarije). Momenteel heeft de speler geen club en is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Lees meer »

Trainers dames/meiden afdeling WSV'30 bekend

De afgelopen jaren is de vrouwen en meiden afdeling van WSV'30 flink gegroeid. Niet alleen is de club met meerdere teams bij de pupillen, junioren en senioren vertegenwoordigd, ook beschikt WSV'30 sinds dit seizoen bijvoorbeeld over een 7*7- team (18+).  

Lees meer »

Anouk Vogelaar voorzitter van nieuw bestuur WSV'30

Sinds 2 weken heeft WSV'30 eindelijk weer een nieuwe volledig hoofdbestuur. Nadat diverse bestuursleden waaronder oud-voorzitter Nico Kramer vorig seizoen aangaven dat ze zouden stoppen met hun werkzaamheden bij de club, zijn er diverse werkgroepen actief geweest om nieuwe geschikte kandidaten te vinden. Op de ALV eind januari kon er eindelijk een nieuwe voorzitter gekozen worden, maar de benoeming werd niet breed gedragen binnen de club, waarna het voltallige bestuur aftrad. De  club kwam daarmee voor het eerst in haar 93-jarig bestaan zonder bestuur te zitten. 

Lees meer »