Trainers dames/meiden afdeling WSV'30 bekend

De afgelopen jaren is de vrouwen en meiden afdeling van WSV'30 flink gegroeid. Niet alleen is de club met meerdere teams bij de pupillen, junioren en senioren vertegenwoordigd, ook beschikt WSV'30 sinds dit seizoen bijvoorbeeld over een 7*7- team (18+).  

Lees meer »

Anouk Vogelaar voorzitter van nieuw bestuur WSV'30

Sinds 2 weken heeft WSV'30 eindelijk weer een nieuwe volledig hoofdbestuur. Nadat diverse bestuursleden waaronder oud-voorzitter Nico Kramer vorig seizoen aangaven dat ze zouden stoppen met hun werkzaamheden bij de club, zijn er diverse werkgroepen actief geweest om nieuwe geschikte kandidaten te vinden. Op de ALV eind januari kon er eindelijk een nieuwe voorzitter gekozen worden, maar de benoeming werd niet breed gedragen binnen de club, waarna het voltallige bestuur aftrad. De  club kwam daarmee voor het eerst in haar 93-jarig bestaan zonder bestuur te zitten. 

Lees meer »

KNVB-cursus trainers WSV'30 en Rood Wit Z

Afgelopen vrijdag was al weer de 2e avond van de KNVB cursus voor jeugdtrainers die bij WSV'30 georganiseerd wordt. In totaal krijgen de deelnemers acht avonden lang door een docent van de KNVB diverse handvatten aangereikt met betrekking tot het coachen van junioren spelers. De avonden bestaan daarbij uit een theorie en een praktijkgedeelte en bij een goed verloop krijgen de trainers de bijbehorende KNVB-diploma. 

Lees meer »

Ook deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup heren compleet

De organisatie van de FEBO Zaanstad Cup kon vorige week al bekend maken dat het deelnemersveld bij de vrouwen compleet was (klik hier) en nu is die bij de heren ook rond. In totaal zullen er 20 teams van 20 juni tot en met zaterdag 24 juni in actie komen op het complex van gastheer en titelhouder Sporting Krommenie

Lees meer »

Arjen Zwaan ook volgend seizoen hoofdtrainer WSV'30

WSV’30 is tevreden met de hoofdtrainer Arjen Zwaan, assistent Aschwin Darshoen, trainer Menno Schipper en keeperstrainer Albert Jan de Vries. Dit seizoen is WSV’30 begonnen met een nieuwe hoofdtrainer en flink gewijzigde spelersgroep. De spelers zijn erg enthousiast over de nieuwe trainer en zijn trainingsmethoden. De nieuwe opzet wordt nu ook komend seizoen vervolgd en in combinatie met de vernieuwde selectie structuur verwacht WSV’30 sportieve stappen voorwaarts te maken

Lees meer »

Zeer geslaagd Hofjestoernooi bij WSV'30

Afgelopen zaterdag was de laatste speelronde van het Hofjestoernooi bij WSV'30. Het jaarlijkse zaaltoernooi dat al bijna 25 jaar wordt georganiseerd, kon dit jaar gelukkig weer in de eigen hal worden gespeeld. Door de coronaperiode werd het vorig seizoen bijvoorbeeld nog buiten op het A-veld georganiseerd, zodat het Toernooi tenminste kon doorgaan.

Lees meer »

Trainingskamp en oefenwedstrijden voor WSV'30

Onder de nieuwe trainer Arjen Zwaan beleefde WSV'30 een goede start in de 3e klasse zondag. Met 11 punten had de ploeg na 6 wedstrijden een plek in de subtop. De laatste weken voor de winterstop ging het tegen sterkere tegenstanders een stuk minder en werden er 4 wedstrijden op rij verloren en zakte de ploeg weg naar een 9e plek in de stand. 

Lees meer »

Alle finalisten Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi bekend

Vanavond werd de 2e avond van het Zaans Kerst Zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Wormer gespeeld. De teams in Poule 3 en 4 kwamen in actie en Fortuna W., SVA, Hercules Zaandam en WSV'30 (zon) plaatsten zich voor de finaleavond aanstaande vrijdag. Zij voegen zich bij KFC, FC Zaanstreek, RCZ en Rood Wit Z die zich vorige week al plaatsten (klik hier voor alle uitslagen)

Lees meer »

WSV'30 (zat) hoopt goede gevoel na winterstop vast te houden

Als één van de weinige teams kwam WSV'30 (zat) nog in de inhaalronde van 17 december in actie. Een eerder gestaakte wedstrijd tegen DTS werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen. Hierdoor ging de ploeg van Ebel Hoekstra na een goede reeks toch nog met een goed gevoel de winterstop in en herstelde het zich van een slecht begin van de competitie

Lees meer »

WSV VR 7 tegen 7 18+ zoekt speelsters

WSV18+1 is opzoek naar nieuwe speelsters!Voor aankomend seizoen (vanaf feb 2023) is ons team opzoek naar nieuwe speelsters. We spelen 7 tegen 7 in een toernooivorm, wat inhoudt dat we om de 2 á 3 weken op vrijdagavond korte wedstrijdjes spelen tegen andere teams uit onze poule. Of je al veel voetbalervaring hebt of niet weet wat een aftrap is, het maakt ons niet uit, iedereen is welkom. Voor alle geïnteresseerden organiseren we vrijdagavond 6 januari om 19:30 uur een training bij WSV. Na afloop kun je gelijk ervaren hoe erg we van gezelligheid houden, want daarna gaan we door naar de borrel.Lijkt het je leuk om de 6de mee te trainen of heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar Evelien Duijn (0646425268) of Nienke Kerssens (0647075707).

Lees meer »