WSV'30 gaat samenwerken met Kids Kinderopvang

Gepubliceerd op 2 maart 2021 om 10:59

Kids Kinderopvang opent begin juli 2021 de eerste Sport BSO bij en in samenwerking met WSV'30. Het wordt de eerste buitenschoolse opvang (BSO) met een sportprogramma in Wormer. Deze Sport BSO, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, is een initiatief van Kids Kinderopvang. Kids Kinderopvang is onderdeel van Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP). SKOP is meer dan 40 jaar de grootste aanbieder van kinderopvang in Purmerend en omstreken, waarbij lokale samenwerkingen en maatschappelijke verbondenheid hoog in het vaandel staan.

 

Corine Laurant, bestuurder van SKOP vertelt: “De Sport BSO zal kinderen de mogelijkheid bieden om na schooltijd deel te nemen aan een breed aanbod van sport- en spelactiviteiten onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers. Wij vinden sport en bewegen belangrijk voor kinderen. Het is gezond, leuk en helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun talent. Door deze activiteiten nu aan te bieden bij een Sport BSO ontwikkelen zij zich op motorisch, fysiek en sociaal vlak. Ons doel is om kinderen te motiveren om na schooltijd te bewegen en te ontwikkelen. Want sporten is gezond, leuk en belangrijk. We zijn verheugd om met WSV'30 deze samenwerking aan te gaan en dus bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen in Wormer en omgeving.” Bij WSV'30 kan zowel binnen als buiten worden gesport. Naast ruime voetbalvelden is er ook een sporthal waar gebruik van mag worden gemaakt.

 

“Wij zijn blij met deze samenwerking en dat we samen met SKOP een Sport BSO kunnen realiseren.” Zegt Nico Kramer, voorzitter van WSV'30. “We hebben een prachtig sportcomplex waar doordeweeks minder gebruik van wordt gemaakt. Daarom vinden we het fijn dat we ons sportcomplex kunnen inzetten bij de ontwikkeling van de kinderen in Wormer.”

 

(bron/foto WSV'30)
«   »